Gönül Dağı Dizisinde Elif Hemşire Şoku! Gönül Dağı Dizisinden Ayrıldığını Duyurdu

Gönül Dağı Dizisinde Elif Hemşire Şoku! Gönül Dağı Dizisinden Ayrıldığını Duyurdu

Gönül Dağı, önemli bir oyuncusuna veda edecek. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği dizide neler oluyor? Arif karakteri aslında sanılanın aksine çok daha kötü biriymiş. Cem Kurtoğlu'nun diziden ayrılacağı haberi iletildi. TRT 1 dizisindeki bu ayrılıkla beraber bilinmeyenler ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor. Pek çok kişi dizideki gelişmeleri yakından takip etmekte. Öyle ki dizide meydana gelecek gelişmeler şimdiden heyecan verici olarak yorumlandı. TRT 1 dizisinden ayrılacak oyuncu belli oldu. Kimse diziden bu kadar erken gidecek olmasına ihtimal vermiyordu. Cem Kurtoğlu ile ilgili üzen haber geldi. Peki oyuncu neden diziden ayrılıyor?

Arif İyi Biri Değilmiş!

Arif karakteri, Elif Hemşire'nin babası olarak dizide gözüktü. Ancak Halime'nin uyarıları ile Arif'in aslında kim olduğu ortaya çıktı. Peki Gönül Dağı dizisinde neler yaşanacak? Pek çok kişi Arif'e hayat veren Cem Kurtoğlu'ya neler olacağını merak ediyor. Oyuncunun son bölümüyle ekrana gelebileceği belirtildi.

Diziden Ayrılıyor mu?

Başarılı oyuncunun diziden ayrılmasına karar verildi. Hali hazırda hikayede belirli bir bölüme kadar oynayacağı bilinmekteydi. Şimdi ise ayrılık vakti geldi çattı. Dizideki performansı ile göz dolduran ünlü isim, izleyicilerin beğenisini kazandı.