Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Gönül Dağı Dizisinde Çok Canlar Yanacak! Bu Durum Karşısında Ne Yapacaklar?

Dizinin her bölümü de büyük bir heyecanla devam ederken son bölümün fragmanında yayınlanan olaylar çok can yakacağa benziyor! Peki 21. yeni bölümde neler yaşanacak? 21. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gönül Dağı 21. Bölüm 2. Fragman
Google News

Sıradanlaşmış dizi konularından uzaklaşarak farklı bir konuyla karşımıza güzel bir dizi çıkaran TRT 1 ekibi Gönül Dağı dizisini çok başarılı bir şekilde ilerletmeye devam ediyor. Özellikle ne kadar kaliteli bir iş çıkardığını reytinglerden de gösteren dizi, herkesi kendisine bağlamayı başardı. Dizinin her bölümü de büyük bir heyecanla devam ederken son bölümün fragmanında yayınlanan olaylar çok can yakacağa benziyor! Peki 21. yeni bölümde neler yaşanacak? 21. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Zahide ve Sefer Mutlu Olabilecek Mi?

Dizimizin son bölümünde Zahide’nin Sefer ile nişanlanmasıyla güzel kareler ortaya çıkmıştı. Bu durumdan rahatsız olan Zahide’nin eski eşi Fikret aldığı kararla herkesi kalbinden vuracak gibi gözüküyor. Zahide’ye çocuklarını almak için velayet davası açan Fikret, çocuklarını annelerinden almaya oldukça kararlı gibi duruyor. Bu durum karşısında Sefer ve Taner’in boş durmayacağından oldukça eminiz. Fikret’in aldığı bu yakıcı karar Gönül Dağı’nda yeni bir kavganın da başlangıcına sebep olabilir. Zahide ve Sefer ikilisi, yeni bir hayata tutunmak isterken Fikret’in yaptıkları nedeniyle bir türlü huzuru elde edemeyecek gibi duruyor.

20 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 seyircileri karşısına çıkacak olan Gönül Dağı şimdiden olaylarını merak ettirmekte.

 

<