Gönül Dağı Dizisinde Bu Hafta Ayrılık Var! Gönül Dağı Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı

Gönül Dağı Dizisinde Bu Hafta Ayrılık Var! Gönül Dağı Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda ayrılık haberi geldi. Doktor Kenan için umutlar bitti ve artık diziden gideceği öğrenildi. Başarılı oyuncu Serkan Kuru'nun neden ayrılacağı ise ortaya çıktı. Ünlü isim diziden giderken seyirciler ise yeni bölümdeki duygusal sahneleri izlemek için bekliyor.

Taner ve Dilek'in evlenmesi dizi seyircilerini mutlu etmişti. Gönül Dağı'nda her şey yolunda gidiyordu. Ancak mutlu sahneler pek de uzun sürmedi. Yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar gösteriyor ki diziden biri ayrılabilir. Doktor Kenan'ın ekranlara veda etmesi bekleniyor. Uğradığı saldırıdan sonra başına gelenler herkesi şaşırttı. Peki Doktor Kenan'ın sağlık durumu nasıl? Annesi hayretler içerisinde onun yanına gitti ancak başına gelenler çok üzdü.

Doktor Kenan Öldü mü?

Dizinin yeni bölümünde Doktor Kenan'ın kurtlarla karşı karşıya kaldığını görmekteyiz. Annesi ise ondan kalan kıyafeti eline alıyor ve inanılmaz anlar yaşanıyor. Dizide kendi hikayesini anlatırken seyirciler onun kim olduğuna kilitlenmişti. Ancak şimdi geldiğimiz noktada dizinin ana konusu haline geldi.

Serkan Kuru Diziden Ayrılacak

Serkan Kuru'nun hayat verdiği Doktor Kenan karakterini artık diziye göremeyebiliriz. Dolayısıyla sevilen oyuncunun ekranlardaki son bölümünü izlemiş olacağız. Gönül Dağı, TRT 1'de yayın hayatına devam edecek. Pek çok kişinin ilgiyle izlediği dizide reyting rekoru kırılabilir. Çünkü bu sahneler yürekleri parçalayacak.