Gönül Dağı Dizisinde 2. Veda Şoku Yaşanıyor! Ünlü Oyuncu Gönül Dağı'na Veda Ediyor..

Gönül Dağı Dizisinde 2. Veda Şoku Yaşanıyor! Ünlü Oyuncu Gönül Dağı'na Veda Ediyor..

Gönül Dağı dizisinde Hazal Çağlar diziden ayrılacak mı? İzleyicilerin yakından takip ettiği dizi ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Oyuncu kadrosunda değişiklik olacak mı? TRT 1 dizisindeki son dakika gelişmesi ortaya çıktı. İşte güzel oyuncu ve Asuman hakkında bilinmeyenler...

TRT 1 ekranlarında severek takip ettiğimiz Gönül Dağı dizisinde neler oluyor? Hazal Çağlar'ın hayat verdiği karakterle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası haberimizde olacak. Ünlü oyuncu diziden ayrılacak mı? Merak edilenler ve çok daha fazlası masaya yatırıldı bile.

Oyuncu Diziden Ayrılıyor mu?

Hazal Çağlar için diziden ayrılacağı söylendi ancak henüz bu konuda bir detay paylaşılmış değil. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili bekleyiş sürüyor. Yapımcıdan veya kanaldan bir açıklama gelmedi. Dizide şu an kendisine fazlasıyla ihtiyaç duyulmakta. Başrol oyuncularından Gülsim Ali İlhan da gidince kadın oyunculara daha fazla yük bindi. Şimdi ise Asuman karakteri için benzer ayrılık iddiaları ortaya atılıyor.

Asuman'ın Gitmesini İstemiyorlar!

Öte yandan izleyicilerin Asuman'ın veda etmesini istemediğini söylemesi dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımlarda Hazal Çağlar'ı sevdiklerini ifade ettiler. Dizi için olmazsa olmaz bir karakter olarak görüyorlar.