Gönül Dağı Dizisi Yeni Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! TRT Gönül Dağı için Yeni Kararını Duyurdu

Gönül Dağı Dizisi Yeni Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! TRT Gönül Dağı için Yeni Kararını Duyurdu

Gönül Dağı dizisinde her an bir oyuncu daha ayrılabilir. TRT 1'de yayınlanan dizide neler oluyor? Ünlü oyuncunun ekranlara veda etmesi bekleniyordu. Ortaya çıkan bir detay her şeyi alt üst etti. Duygusal sahnelerin ardı arkası kesilmiyor. Peki diziden hangi oyuncu ayrılacak?

Doktor Kenan karakteri, son haftalara damgasını vurmayı başardı. Gönül Dağı dizisinin başarılı oyuncusuyla ilgili ortaya çıkan gerçek akıllara durgunluk veriyor. Son bölümde oldukça duygusal sahneler yaşandı. Muammer ve Döndü'nün ailesi olduğunu öğrenmesiyle beraber Veysel'in sessiz sedasız kardeşini izlemesi herkesi üzdü. Peki Doktor Kenan'ın başına neler geldi? Ünlü oyuncu diziden ayrılacak mı?

Doktor Kenan Diziden Ayrılıyor mu?

Doktor Kenan için büyük bekleyiş sürerken aslında diziden ayrılması şu an için pek mümkün değil. Çünkü en son kurtların saldırısından sağ şekilde kurtulmuş ve ailesine dönmüş şekilde gözlemleniyordu. Dolayısıyla dizinin yeni bölümleri seyircilerin dikkatini çekecek. Doktor Kenan karakterine hayat veren Serkan Kuru hakkında daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.

İzleyiciler Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Doktor Kenan'ın yaşadığını ve ailesine kavuştuğunu görenler gözyaşlarına hakim olamadı. Döndü'nün oğluna sarılması ve babasının da üzgün şekilde onları izlemesi yürekleri parçaladı. Peki TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda oyuncu ayrılığı yaşanacak mı? Önümüzdeki haftalarda dizideki gelişmeleri en güncel şekilde yorumlayacağız.