Gönül Dağı Dizisi Yayından Akışından Kaldırıldı! Gönül Dağı İzleyenlerden TRT'ye Tepki Geldi

Gönül Dağı Dizisi Yayından Akışından Kaldırıldı! Gönül Dağı İzleyenlerden TRT'ye Tepki Geldi

Gönül Dağı dizisinde neler oluyor? Dizi bu hafta yayınlanmayacak. Heyecanla beklenen yeni bölüm neden ekrana gelmiyor? Seyirciler, TRT 1'deki dizinin final yapacağını düşünmeye başladı. Hikayedeki problem gittikçe büyüyor. Taner ve Dilek aşkı her an sona erebilir. Gönül Dağı bu hafta neden yok sorusunun cevabı belli oldu.

TRT 1'in yüksek reytingli dizisinde bu sefer işler yolunda gitmiyor. Pek çok kişi dizinin hikayesinden memnun değildi. Üstelik yakın zamanda final yapacağı iddia edilmekteydi. Şimdi ortaya çıkan gelişmeye göre dizinin Cumartesi ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Kanal ve yapımcı şirket arasında bir sorun mu yaşanıyor? TRT 1 Gönül Dağı'nın yeni bölümünü neden yayınlamıyor? Merakla sorulan soru kısa süre içerisinde yanıt buldu. Seyirciler, dizinin ekrana gelmeyeceğine çok üzüldü.

Gönül Dağı Neden Yok?

Gönül Dağı dizisi 13 Kasım Cumartesi günü yayınlanmayacak. Bu da demek oluyor ki dizinin yayın tarihiyle ilgili bir değişiklik yaşandı. Türkiye'nin Cebelitarık ile oynayacağı futbol maçından ötürü dizi yayınlanmayacak. Neden olmadığını bu şekilde anlamış olduk. Ancak bir yandan da dizinin yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak araştırılıyor.

20 Kasım'da Yayınlanacak

Gönül Dağı, Taner ve Dilek arasındaki aşkı konu alacağı yeni bölümü ile 20 Kasım'da TRT 1 ekranlarında olacak. Dizi için kritik anların yaşanması bekleniyor. İkili bir türlü kavuşamadı. Çeşitli sorunlarla mücadele edildi ve Halime karakterinin bu ayrılıkta etkisi oldu. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolde oynadığı dizi yine nefesleri kesecek.