Gönül Dağı Dizisi Yapımcısında Kritik Karar! Gönül Dağı Dizisi Final mi Yapıyor?

Gönül Dağı Dizisi Yapımcısında Kritik Karar! Gönül Dağı Dizisi Final mi Yapıyor?

Cumartesi akşamları izleyiciler ile buluşan Gönül Dağı dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisi birinciliği bırakmıyor. Ayrıca dizinin yeni bölümünde neler olacağı da şimdiden merak söz konusu oldu

23 Ekim Cumartesi akşamı izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan Gönül Dağı dizisi kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Dizinin yeni bölümünde Kenan, ailesinin izini bulacak mı? Dilek ve Taner, kasabanın su sorunu için elini taşın altına koydu. Bunun ardından Ramazan'ın alacağı karar neleri etkileyecek? Ramazan ve Asuman aşkı Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde bir defa daha sınanmanın eşiğine geldi. Ramazan'ın vereceği karar ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Kenan'ın gerçek ailesini araması Elif'i harekete geçirir. Bunun ardından Elif, Kenan'a yardım etmek için elinden gelen herşeyi yapmaya hazırdır. İkili bu araştırmaların neticesinde yeni bilgilere ulaşır. İzleyici Kenan'ın ailesini bulup bulamayacağını şimdiden merak ediyor.

Dilek ise yolculuğun etkisi ile kendini motive eder. Kasabanın su sorunu için el ele veren Dilek ve Taner'in yine yolları kesişir. Asya’yla sözlendirilen Ramazan ise bu duruma çözüm yolu bulmak ister. Bunun ardından kader Ramazan'ı beklenmedik bir yerden yakalar. Dizi severler, Ramazan'ın alacağı kararı merak ediyor.

Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakteri Gönül Dağı dizisinin en renkli kişiliği olarak biliniyor. Başarılı performans sergileyen oyuncu kısa sürede birçok kitleye hitap etti. Asya karakteri ise yeni bölümden itibaren ekranlara gelecek. Bu karaktere ise Buse Orcan hayat verecek. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrol yer aldığı dizi izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşamaya devam ediyor.