Gönül Dağı Dizisi Senaristi Neler Yapıyor Neler! Bomba Gibi Bir İsim Başrole Geliyor!

Gönül Dağı Dizisi Senaristi Neler Yapıyor Neler! Bomba Gibi Bir İsim Başrole Geliyor!

Gönül Dağı dizisi en çok sevilen diziler arasında yer almaya devam ediyor. Sanırım bu senariste yeterli gelmiyor. Muhteşem bomba gibi bir başrol oyuncusu diziye dahil olacak.

TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile cumartesi akşamı buluşan Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda çok başarılı sahnelerle yer alıyor. Dizinin ilk sezonunda kemik izleyici kadrosu yoğun ilgi gösterdi. Yeni bölümleri ile dikkatleri üzerine çeken Gönül Dağı dizisi reytinglerde bir numarayı oynuyor. Gönül Dağı dizisine dair tüm detaylar haberin devamında…

Cumartesi akşamı reytingleri bir numarası olan Gönül Dağı dizisi genç oyuncuların yüksek performansları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hazal Çağlar, Zümre Meğleri, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk gibi başarılı oyuncuların sayesinde Gönül Dağı dizisi kemik izleyici kadrosu ulaştı.

Gönül Dağı dizisi yeni kadrosu ile gündem oldu!

Kısa sürede parlamak isteyen genç yetenekler için büyük bir fırsat sunan Gönül Dağı dizisi bu isimlere bir yenisi daha ekleme kararı aldı. 2018 yılında düzenlenen bir yarışmada ikinci sırada bulunan Buse Orcan'ın Gönül Dağı dizisine katıldığı ortaya çıktı.

Buse Orcan ilk defa oyunculuk yapacak!

İlk kez dizide oyunculuk yapacak olan Buse Orcan Asya karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Ramazan ile Asuman arasında yaşanan ayrılıklar dizinin son bölümünde çok konuşuldu. Yürekleri aşk ile dolu olan iki karakterin birbirinden uzaklaşması ise herkesi üzdü.

Ramazan ve Asya aşkı mı yaşanacak?

Asya karakteri ise Ramazan'ın karşısına çıkacak. Bundan dolayı Ramazan'ın Asuman’a karşı hislerinde ise bir kırılma olabilir Asya karakteri ile birlikte Buse Orcan’da kariyerinde yeni bir şansı değerlendirilecek. Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile birlikte cumartesi günü saat 20.00’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.