Gönül Dağı Dizisi Kurban Bayramı Özel Bölümü İle Reytingleri Süpürdü

Gönül Dağı Dizisi Kurban Bayramı Özel Bölümü İle Reytingleri Süpürdü

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarına imza attı. Hatta dizi Kurban Bayramı'nda izleyici ile buluştu. Alınan bilgiler neticesinde Gönül Dağı dizisi yine reytinglerde rakiplerini solladı.

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarına imza attı. Alınan bilgiler neticesinde Kurban Bayramı’nda izleyici ile buluşan dizi yine reyting rekorları kırmayı başardı.

Usta oyuncuların performansları ve konusu ile izleyiciyi kendisine çeken Gönül Dağı dizisi bu hafta ekranlara geldi. Kurban Bayramı’nda izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi tüm kategorilerde birinci sırada yerini aldı.

Gönül Dağı dizisi rakiplerini sollamayı başardı!

Gönül Dağı dizisi rakiplerini sollamayı başardı! Kurban Bayramı’nın ilk günü ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi izleyicisini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Dizi birkaç ay önce sezon arasına girmiş olsa da izleyici bu haber karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

Dizi Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerini bir defa daha izleyici ile buluşturdu. Bunun dışında Gönül Dağı dizisi birbirinden eğlenceli dakikaları ile izleyicilerin yüzünü güldürmeyi de başardı.

Gönül Dağı dizisi izleyici tarafından yoğun ilgi gördü

Gönül Dağı dizisi izleyici tarafından yoğun ilgi gördü. Kurban Bayramı’nın ilk günü birçok dizi yayından kaldırılsa da Gönül Dağı dizisi izleyici tarafından yoğun ilgi ile karşı karşıya kaldı. Dizi tüm kategorilerde birinci sıraya yerleşerek, dizi severlerden tam not almayı da başardı.

Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu da şimdiden merakla bekleniyor. TRT1 ekranlarının rekor dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosu ile de ön plana çıktı. Dizinin senaryosu ise Mustafa Becit ile Ali Asaf Elmas’a ait. Ayrıca Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın muhteşem uyumu da reytingleri etkileyen bir etken olarak karşımıza çıkıyor.