Gönül Dağı Dizisi Kendi İpini Kendi Çekti! Gönül Dağı Dizisini İzleyici Terk Etti..

Gönül Dağı Dizisi Kendi İpini Kendi Çekti! Gönül Dağı Dizisini İzleyici Terk Etti..

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi yayınlanan son fragmanı ile izleyicilerin tepkisini çekti. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyordu. Fakat dizinin fragmanı izleyicilerin tepkisine neden oldu. İşte haberin tüm detayları...

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Gönül Dağı konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Fakat dizinin yeni bölüm fragmanında yaşanan ayrılıklar izleyicileri çıldırttı. İlk sezonu umutlarla dolu olan Gönül Dağı dizisi ikinci sezonunda izleyicinin ilgisini çekemedi. 39. bölümü ile ekranlara gelecek olan Gönül Dağı dizisinde yaşanan ayrılıklar herkes şaşkına çevirdi.

Gönül Dağı dizisinde neler olacak?

Merakla beklenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Halime'nin hazırladığı nişan töreni adeta kabusa dönüşecek. Bunun ardından Halime'nin hastaneye kaldırılması ile Taner de af dileyecek. Dilek ve Taner arasında engeller kalktı derken yeni gelişmelerin yaşanması izleyicilerin umutlarımda söndürdü.

Dizinin oyuncu kadrosu yoğun ilgi gördü

Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Nazlı Pınar Kaya, Erdal Cindoruk ve Ali Düşenkalkar gibi yetenekli oyuncular bulunuyor. Dizi her hafta cumartesi günü izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ekranlara gelecek olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Taner ve Dilek arasındaki tüm bağlar kopacak. Dizinin bir önceki bölümünde ise Asuman ve Ramazan'ın ayrılması gündeme damga vurmuştu. Ardından Asya karakterinin diziye dahil olması izleyicileri sinirlendirdi. Dizinin yayınlanan son bölümünde ise Taner ve Dilek ayrılığı dizi severleri rahatsız etti. Bunun ardından Taner'in Dilek'e onu ne kadar çok sevdiğimi söylemesi izleyicileri heyecanlandırdı.