Gönül Dağı Dizisi Güzel Oyuncu ile Anlaştı! Gönül Dağı Dizisinde Roller Değişiyor..

Gönül Dağı Dizisi Güzel Oyuncu ile Anlaştı! Gönül Dağı Dizisinde Roller Değişiyor..

Gönül Dağı dizisi, yeni sezonda da izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz sezondan bu yana Utku Ateş gibi bazı önemli oyuncular ekranlara veda etmişti. Ancak bu durum karşısında yapımcı şirket de boş durmadı.

Güzel oyuncuyu Gönül Dağı oyuncu kadrosuna kattı. Diziye hangi oyuncu katıldı?

TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı, son dönemde pek çok oyuncu kaybetti. Ancak diziden ayrılanlar kadar katılanlar da adından söz ettiriyor .Üstelik oyuncu kadrosu gittikçe derinleşmeye başladı. Peki diziye kimler katıldı? İşte diziye yeni katılan ve yakında karşımıza çıkacak o oyuncu...

Buse Orcan Diziye Katıldı

2018 Best Model of Turkey'de derece yapan Buse Orcan, daha sonra oyunculuk kariyerine adım attı. Ünlü ismin Gönül Dağı gibi reyting rekorları kıran dizide oynaması kendisi açısından da oldukça önemli. Dolayısıyla oyuncu diziye katıldıktan sonra neler yaşanacak merak ediliyor. İzleyicilerin severek takip ettiği isim, sosyal medya hesabından da dizi müjdesi vermişti.

Asya Karakterini Canlandıracak

Buse Orcan, Asya karakteri ile izleyicilerin karşısında olacak. Asya, Dilek ve Taner ile nasıl anlaşacak bilinmiyor. Dizide tam olarak nasıl bir konumda olacağını zamanla göreceğiz. Bu sayede dizideki hikaye bir nebze değişebilir. Senaryonun zaman zaman farklı noktalara evrilmesi dizinin renkliliği açısından önemli. TRT 1'in en iddialı yapımlarından olduğu için reytingleri fazlasıyla değerli. Önümüzdeki günlerde oyuncunun performansı belli olacak. O vakte kadar Gönül Dağı yeni bölüm fragmanını izleyeceğiz.