Gönül Dağı Dizisi Başrol Oyuncusunun Kaçıncı Bölümde Ayrılacağı Belli Oldu!

Gönül Dağı Dizisi Başrol Oyuncusunun Kaçıncı Bölümde Ayrılacağı Belli Oldu!

Gönül Dağı'nda yaşanan ayrılıkla beraber izleyiciler ne yapacağını şaşırdı. Ferdi Sancar'ın canlandırdığı Sefer'e ne oldu? Sefer neden diziden ayrılıyor? Başta Zahide olmak üzere herkes şok yaşayacak. TRT 1 dizisindeki ayrılığın nedeni kısa süre sonra ortaya çıktı. Gönül Dağı oyuncu ayrılığı...

Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanı adeta hayal kırıklığına uğrattı. Pek çok kişi diziyi severek izlerken, Ferdi Sancar'ın ayrılığı ile ortalık çalkalanacak. TRT 1 dizisinde neden ayrılık var? Hikaye gereği diziden ayrılması beklenen oyuncu hakkında bir detay daha ortaya çıktı. Sefer karakterinin hastalığı merak ediliyordu. Ölümcül olduğu belirtilen hastalığın ismini de paylaşacağız. Sefer'in vedasıyla beraber dizinin hikayesi değişebilir. Çünkü izleyiciler böyle bir hikayenin devam etmesini beklemiyor. Aksi halde reytinglerde ciddi düşüşler yaşanabilir.

Sefer Neden Ayrılıyor?

Sefer'in ayrılmasındaki en büyük neden ise beyninde tümör olması. Yaşadığı sağlık sorunlarından ötürü Zahide'ye dahi içini tam anlamıyla dökemedi. Bu yüzden çocuk sahibi olacağını öğrendiğinde sevinci kursağında kaldı. Şimdi ise Sefer karakteri diziden nasıl ayrılacak merakla bekleyeceğiz.

Hafızasını Kaybedecek!

Gönül Dağı'nda Ferdi Sancar'ın hayat verdiği Sefer, iyice hafızasını kaybetmeye başlıyor. Tümörün bulunduğu yer hafıza ile bağlantılı olduğu için ilginç anlar yaşayacak. Öte yandan dizide Zahide'nin bu haberi öğrenmesi ile yıkılacağı ifade edildi. TRT 1 ekranlarında hüzün, gözyaşı ve ayrılık var.