Gönül Dağı Dizi Oyuncuların Gizli Aşkı Ortaya Çıktı! İki Gönül Dağı Oyuncu Aşk Yaşıyor

Gönül Dağı Dizi Oyuncuların Gizli Aşkı Ortaya Çıktı! İki Gönül Dağı Oyuncu Aşk Yaşıyor

Gönül Dağı dizisi oyuncuları arasında yaşanan gelişme dikkat çekti. Hazal Çağlar ve Berk Atan'ın çektirdiği fotoğraflar çok konuşuldu. Doğum günü partisinde bir araya gelen ikilinin TRT 1 dizisinden sonra dostluklarını ilerlettiği görülüyor. Peki aralarında yeni bir aşk mı doğdu?

Gönül Dağı dizisi oyuncularının katıldığı doğum günü kutlamasında önemli bir gelişme yaşandı. Oyuncuların bir araya geldiği görüldü.  Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Berk Atan, Çiğdem Aygün ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı fotoğraftaki bir detay dikkat çekti. Daha sonra Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Hazal Çağlar ile Berk Atan'ın birbirine sarıldığı fotoğraf paylaşıldı. Peki hangi oyuncunun doğum günüydü? İşte Gönül Dağı dizisi oyuncularının katılmış olduğu kutlamaya dair detaylar...

Nazlı Pınar Kaya'nın Doğum Günüydü!

Gönül Dağı oyuncularından Nazlı Pınar Kaya'nın doğum günü kutlandı. Bu gelişme ile birlikte pek çok fotoğraf çekildi ve kutlama yapıldı. 30 yaşına giren ünlü oyuncunun Cemile karakteri ile adından söz ettirdiği biliniyor. Dolayısıyla Gönül Dağı Cemile'nin doğum günü kutlandı desek daha iyi anlaşılacaktır.

Aşk İddiası Şok Ettirdi!

Oyuncular arasında aşk yaşandığı iddiası bir an için sosyal medya gündemine oturdu. Gönül Dağı oyuncuları Berk Atan ve Hazal Çağlar'ın paylaştığı fotoğrafta birbirlerine sarılmaları dikkat çekti. Ancak arkadaş oldukları ve aralarındaki samimiyetten ötürü öyle bir poz verdikleri görüldü.