Gönül Dağı Dizi Oyuncu Meryem'in Diziye Dönüşüne Sivrihisar Halk İzin Vermedi..

Gönül Dağı Dizi Oyuncu Meryem'in Diziye Dönüşüne Sivrihisar Halk İzin Vermedi..

Gönül Dağı dizisinde yaşananlar dikkat çekecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide bir isim geri dönecek. TRT 1 dizisinde neler oluyor? Artık geri sayım başladı. Karakter diziye gelince işler değişecek. İşte son dakika gelişmesi ve oyuncunun ekrana geleceği tarih...

Gönül Dağı dizisi yeni bölümünde eski oyuncuyu görmeye hazırlanın. Herkes şok olacak ve ne diyeceğini bilemeyecek. TRT 1 dizisinde yaşananlar gözler önüne seriliyor. Peki ya sevilen yapımla ilgili neler biliyoruz? İşte dikkat çeken gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. İzleyicilerin pek sevmediği karakter ekranlara dönüş için hazırlığa başladı.

Rıfat'ın Başı Yanacak!

Rıfat, daha önce Meryem ile yaşadığı travmayı tekrardan hissedebilir. Meryem gittikten sonra hayatına aldığı isim dikkat çekmişti. Mihriban ile gayet mutlu olan Rıfat, geçmişi hatırlamasıyla beraber tekrardan psikolojisi bozulabilir.

Meryem Geri Dönecek!

Gönül Dağı dizisinde Meryem karakterini yakından göreceğiz. Oyuncunun diziye ne zaman katılacağı bilinmiyor. Yakında belli olacaktır ve pek çok kişi heyecanla takip edecek. TRT 1 dizisi sezon finaline de az bir zaman kaldığını belirtelim. Yakında çeşitli gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Şimdilik yeni bölüme dair bunları biliyoruz.