Gönül Dağı Çekimleri Uzun Süre Olmayacak! Ünlü Oyuncu Karantinaya Alındı!

Gönül Dağı Çekimleri Uzun Süre Olmayacak! Ünlü Oyuncu Karantinaya Alındı!

Gönül Dağı dizisinin çekimlerine ara verilmişti. Fakat dizide çıkan yeni virüs vakası sonrasında Gönül Dağı dizisi bir süre daha ekranlarda olmayacak. Ünlü oyuncuda da virüs tespit edildi. Peki Gönül Dağı çekimlere ne zaman devam edecek?

Gönül Dağı dizisinin bir süredir çekimleri devam etmiyordu. Ancak bu haberle beraber çekim arasının daha da uzayacağı kesinleşti. Kısa süre önce yapılan açıklamada onlarca kişide virüs tespit edilmişti. Dolayısıyla dizi apar topar çekim arasına gitmek zorunda kaldı. Ancak yaşanan gelişmeyle beraber dizinin geri dönmesi beklenirken tekrar çekim arasına gideceği ifade edildi. Bu sefer ünlü oyuncunun virüse yakalandığı duyuruldu. Hızlı bir şekilde karantinaya alınan oyuncu için bekleyiş sürüyor. Karantinadan sonra test sonucu negatif çıkana kadar kendini izole etmeye devam edecek. Peki hangi Gönül Dağı oyuncusu virüse yakalandı?

Gönül Dağı Oyuncusu Virüse Yakalandı!

Gönül Dağı'nda oynayan Eser Eyüboğlu'nun virüs testi pozitif çıktı. Hali hazırda Gönül Dağı dizi setinde pek çok kişiye virüs bulaşmıştı. Ancak yaşanan bu gelişmeden sonra dizinin seyrinin hiç de iyi olmadığı belirtildi. Virüs vakalarının zaman zaman dizileri etkilediği bilinen bir gerçek. Ancak en fazla Gönül Dağı'nı etkilemişe benziyor. Hiç olmadığı kadar fazla vaka sayısı ile Gönül Dağı dizisinin gelecek zamanlarda devam edip etmeyeceği de merak ediliyor. Reyting sıralamalarında yukarılarda yer alan diziye adeta virüs belası musallat oldu.

Gönül Dağı Devam Edecek mi?

Gönül Dağı'nın devam etmesi bekleniyor ancak bu virüs vakalarıyla uğraşırken sağlık sorunları ortadan kalkmadan diziye devam etmesi mümkün değil. Şu an için Gönül Dağı dizisinin yayınlanmayacağını söyleyebiliriz. Önümüzdeki haftalarda olumlu bir gelişme yaşanırsa Gönül Dağı da kaldığı yerden devam edecektir.

Gönül Dağı Final Yapabilir!

Eğer Gönül Dağı dizisinde vakalar artmaya devam eder ve geçmez ise dizi final yapabilir. Dizinin yeni bölüm çekimleri ayları bulur ve sezon finali dahi yapamadan beklemeye alınırsa bir süre sonra Gönül Dağı'nın final yapma ihtimali artacaktır. Dizinin kritik bir dönemden geçtiğini belirtelim ve yakın zamanda çekimlerin devam etme ihtimalinin olduğunu hatırlatalım.