Gönül Dağı Bekledi Bekledi Gönülden Vurdu! Meydana Çıkan O Olay Milyonları Şaşırttı! Neler Yaşanıyor?

Gönül Dağı Bekledi Bekledi Gönülden Vurdu! Meydana Çıkan O Olay Milyonları Şaşırttı! Neler Yaşanıyor?

Gönül Dağı dizisinde verilen ani karar. Dizi izleyicilerini derinden etkiledi. Gözde olan dizi için alınan bu karar izleyicileri gönülden vurdu. Gönül Dağı dizisindeki gelişen olay herkes için şaşırtıcı oldu.

Bu olay izleyiciyi  içten sarsarken dizinin gidişatı nasıl devam edecek soruları oluştu. Gönül Dağı dizisinde alınan ciddi karar bir olay oluşturdu. Seyirci dizinin bundan  sonra nasıl bir gidişat sergileyeceğini düşünüyor.

Dizide Alınan Karar Ne?

TRT1’ de yayınlanan bozkırda geçen  hatta bir masal olan dizi, izlenme oranlarıyla gittikçe yükselen Gönül Dağı dizisi yakaladığı başarırlar ön planda kalıp ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bütün alanlarda sergilediği, izlenme rekorları kıran ve büyük bir kitle elde eden dizi. Her yayınlanan bölümüyle bu başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Fakat dizide alınan bu radikal karar dizinin gidişatını nasıl belirleyecek? 20 bölümü yayınlanan dizinin 20 Mart akşamı 21. Bölümüyle devam edecek ama bölüm için alınan karar diziyi nasıl etkileyecek? Merakla beklenen dizinin bölümünde Taner ve Dilek’ i bekleyen gelişmeler ne?  Bir şey daha var dizide Seferle nişanlanan Zahide  büyük bir sıkıntı içinde. Bu kaygıyla nasıl baş edebileceğini düşünen Zahide çocuklarını terk etmek istemiyor.

Fikret’ in Kararı!

Fikret karakteriyle  Ruhi Sarı başarı bir oyunculuk sergiliyor. Fikret eski eşine, yeni bir adım atmasına, hayatına devam etmesine  izin vermeyecek gibi görünüyor. Fikret’ in fikirleri Zahide’yi sarsacak. Ecem Özkaya tarafından açılan velayet davasını kesin kazanmak istiyor Fikret.

Fikret’ in bu planı  Gönül Dağı dizisinin gidişatını da etkileyecek. Sefer ile yeni bir hayat yolculuğuna çıkmak isteyen Zahide. Fikret’ ten dolayı huzura kavuşamayacak gibi.

20 Mart akşamı yayınlanacak olan 21.bölümde olayları daha iyi anlayacağız gibi görünüyor.