Gönül Dağı Başrol Oyuncusuna Teklif Üstüne Teklif Geliyor! Ünlü Oyuncu Paraya Para Demiyecek..

Gönül Dağı Başrol Oyuncusuna Teklif Üstüne Teklif Geliyor! Ünlü Oyuncu Paraya Para Demiyecek..

Gönül Dağı dizisi başrol oyuncusu, diziden ayrıldıktan sonra önemli bir projeye imza atmak üzere. Başrol oynayacağı ismi duyunca sizler de şok olacaksınız. Çeşitli gelişmeler ve dahasına yer vereceğiz. İşte ünlü oyuncunun yeni kanalı ve oynayacağı diziye dair detaylar haberimizde...

Gönül Dağı'nın güzel oyuncusu, öyle bir diziyle karşımıza çıkacak ki duyanlar şok olacak. Başarılı isimle birlikte başrol oynaması bekleniyor. TRT 1 dizisinden sürpriz şekilde ayrılması üzmüştü. Gülsim Ali İlhan'ın artık hangi projede yer alacağı yavaş yavaş kesinleşmeye başladı. İşte ünlü isimle ilgili çeşitli detaylar ve dahası haberimizde bulunuyor. Ünlü oyuncunun başrol oynayacağı dizi büyük ses getirebilir. Çünkü kendisine eşlik edecek isim de en az onun kadar ünlü ve başarılı.

Kral Kaybederse Dizisinde Oynayacak!

Gülsim Ali İlhan, Kral Kaybederse dizisinde başrol oynayabilir. Ünlü oyuncuya sunulan teklif kabul edildi ise büyük bir gelişme yaşanacak. Star TV ekranlarında yayınlanacak dizi ile ilgili neler biliyoruz? Oyuncuya eşlik edecek isim de ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başrolde!

Öte yandan Kral Kaybederse dizisindeki güncel gelişmeden sonra oyuncunun Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayacağı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu, aldığı teklif neticesinde paraya da para demeyecek. Çünkü yapımcı maaş konusunda da kesenin ağzını açtı.