Gönül Dağ Oyuncusu Sinirlerine Hakim Olamadı! Sosyal Medya Üzerinden Tacizcisini İfşa Etti! Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Gönül Dağ Oyuncusu Sinirlerine Hakim Olamadı! Sosyal Medya Üzerinden Tacizcisini İfşa Etti! Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Gönül Dağ dizi oyuncusuna uzun zamandır sosyal medya üzerinden taciz edildiği ortaya çıktı. Dava açan ünlü oyuncu sinirlerine hakim olamadı ve sosyal medya üzerinden tacizcisini ifşa etti. Sosyal medya ayağa kalktı.

Dilek karakterine Gönül Dağı dizisinde rol almakta olan Gülsim Ali İlhan  kendisine yapılmakta olan tacizlere sessiz kalmadı. E.H. isimli şahsın sete gelmiş olduğunu ve fotoğraflarını çektiğini ifade ederken; rahatsız edici mesajlar attığını da dile getirdi. Bu duruma İlhan neler dedi?

Dava Devam Ediyor!

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan İlhan; "2016 yılından beri durmaksızın beni taciz eden E. H. Hakkında açılmış davalara rağmen taciz, cinsel içerikli hakaret dolu mesajlar ile bana rahatsızlık vermekten vazgeçmedin. "Dava açmama, defalarca uzaklaştırma kararı almama rağmen bana ulaşmak için her yolu denemeye devam ediyorsun. Çalıştığım setlere gidip yanındaki insanlara yalan söyleyip onları kullanarak dekorların içinden çektirdiğin fotoğraflarla "senin olduğun her yere gelebilirim, kimse beni engelleyemez" diyerek beni tehdit ediyorsun" sözlerini paylaştı. Devamında ise şok eden açıklamalar yer aldı.

Sosyal Medyadan Saldırı!

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamada İlhan; "Benim hakkımda, ailem, işim ve özel hayatımla ilgili ağıza alınmayacak ifadeler kullanarak bana zarar vermeye çalışıyorsun. Seni son kez uyarıyorum buna artık bir son vermelisin. Kullandığın bütün sahte hesapların aynı telefon ve bilgisayardan yapıldığı resmen ispat edildi, hepsinin sana ait olduğu resmi makamlarca da onaylandı" sözlerini dile getirdi.

Alenen Tehdit Etti!

Aynı anda İlhan "Eğer tek bir rahatsızlık daha verecek olursan senin fotoğraflarını, attığın aşağılık sapkın mesajlarını bütün şahsi bilgilerini dava dosyasıyla birlikte buradan yayınlayacağım. Birer kopyasını da memleketindeki akrabalarına, posta yoluyla ileteceğim" sözleriyle paylaşımını noktalandırmış oldu.

Ünlü oyuncuya ise kısa sürede binlerce destek yağdı.