Gönül Dağ Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Yeni Sezon Çekimleri Bitti! Reyting Rekorlarını Alt Üst Edecek!

Gönül Dağ Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Yeni Sezon Çekimleri Bitti! Reyting Rekorlarını Alt Üst Edecek!

Gönül Dağ dizisinin çekimleri tamamlandı. Gönül Dağ dizisi erken ekranlara gelmeyi planlıyor. Kurban Bayramında ekranlarda olması düşünülüyor. Gönül Dağ dizisi yeni sezon ne zaman? Kurman Bayramında yayında olacak mı?

Başrollerde Ecem Özkaya, Gülsim Ali İlhan, Berk Atan, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu gibi bir çok başarılı oyuncuların yer almış olduğu Gönül Dağı dizisi ekranlara geldiği süre boyunca izleyenlerin odak noktası olmuştur.

Dizinin 30 bölümü izlenme rekorları kırmışken dizinin ise yeni bölümlerine ait ilk sinyal verildi. Taner ile kuzenlerinin macerasını özlemiş olanlar için ise mutluluk sebebi olmuş  olan dizi ne zaman başlaması bekleniyor?

Evleri Alev Alev Yandı!


Dizinin son bölümü ekranlara gelmiş  ve eğlenceli dakikalar yaşanmıştı. Dizide Zahide ile Sefer`in düğünü olmuştu ve izleyenlere ekran başında oyun oynamışlardı. Ancak final sahnesinde Zahide ve Sefer`in evleri alev alev yanmıştı. Kasaba sakinleri olay yerine koşmuş ve evin neden yandığına ise anlam veremedi ki, akıllarıysa Zahide`nin eski eşi gelmiş oldu.

Ekranlara Erken Gelebilir!

Eylül ayında ekranlara gelecek sezon başlangıcı ile giriş yapacak olan dizi; Kurban bayramı çekimleri tamamlanmış. Kurban Bayramında ekranlara gelmesi ile evlere de misafir olması beklenen Gönül Dağı dizisinin 20 Temmuzda ise ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kurban Bayramında Ekranlarda Olabilir!

Sevenleri ile buluşmaya az bir süre kalması ile Gönül Dağı dizisinde konsept Kurban Bayramı olması bekleniyor. Temada Kurban Bayramının önemini ortaya çıkarak olan dizinin sevenleri ve hayranları bu habere çok sevindi.