Gönül Dağ Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Seyirciler Sevinçlerini Gizleyemedi!

Gönül Dağ Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Seyirciler Sevinçlerini Gizleyemedi!

Gönül Dağ dizi setinde koronavirüs vakaları artmış idi. Çekimler daha önceden yapıldığı için herhangi bir sorun yaşanmadı. Sonunda beklenen haber geldi. Bu haber karşısında seyirciler mutluluklarını gizleyemedi!

Gönül Dağı dizisinde bir süredir vakalar patlak vermişti. İki başrol oyuncusunun yakalandığı virüs sonrasında dizinin stok bölümleri olması nedeniyle bir sorun yaşanmadı. Berk Atan ve Eser Eyüboğlu'nun virüse yakalandı biliniyordu.

Başrol Oyuncuları Virüse Yakalanmıştı

Gönül Dağı başrol oyuncuları virüse yakalandıktan sonra evlerinde dinlenerek virüsten kurtuldular. Testleri negatif çıkınca da dizi çekimlerine katıldılar. Gönül Dağı dizisinde yaşanan olaylar yalnızca bununla sınırlı değil. Yeni bölümde izleyicinin merak ettiği bazı sorular yanıt bulacak. Çok güzel sahneler bizleri bekliyor. Özellikle de Gülsim Ali ve Berk Atan'la ilgili yaşanan gelişme herkesi sevindirecek. Dizide aşk kokusu çok daha aktif bir şekilde kendini belli edecek.

Taner ve Dilek Söz Kesiyor!

Artık beklenen an geldi. Taner ve Dilek evlenme aşamasına geçiyor. İki ailenin de onayı ile Taner ve Dilek'in söz kestiği sahneler çok beğenildi. Gönül Dağı dizisi hali hazırda reytinglerde zirveye oynayan bir dizi. Şüphesiz bu haftaki yeni bölümünde de benzer bir tablo bizleri bekliyor olacak. Dizinin gidişatına bakacak olursak oldukça pozitif diyebiliriz. Sezon finaliyle ilgili de bazı gelişmelerin yaşandığını belirtelim.

Gönül Dağı Yeni Sezonda Olacak mı?

Gönül Dağı gibi reyting canavarı olan bir dizinin elbette yeni sezonda yayınlanması bekleniyor. Dizinin şu anki sezon finalini yaptıktan sonraki süreçte yeni isimlerin de oyuncu kadrosuna katılması gündemde. Özellikle de ünlü ve bilindik isimlerle çalışmayı düşündükleri gelen bilgiler arasında. Ancak Gönül Dağı dizisi tam tersi bir karar alarak oyuncu kadrosunda değişiklik yapmadan da yayın hayatına devam edebilir.

Gönül Dağı Sezon Finali Ne Zaman?

Pek çok dizi sezon finalini bu ay veya önümüzdeki aylarda yapacak. Gönül Dağı dizisinin de final yapması için az bir zaman kaldığını söyleyebiliriz. Ayrıca tarih verecek olursak muhtemelen ya Mayıs ya da Haziran ayında sezon finali yapması bekleniyor. Dizinin gidişatı konusunda herhangi bir endişe yaşanmıyor. Oyuncularla ilgili ayrılık problemi de yok. 17 Nisan Cumartesi günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Böylelikle dizinin bir kez daha reyting sıralamalarında birinci olduğunu göreceğiz. Elif'le Serdar aşkının daha da pekişeceği bir bölüm bizleri bekliyor. İkilinin gelecek sezonda daha da yakınlaşması ve ilişkilerinin iyice resmiyete dökülmesi an meselesi.