Gönül Dağ Dizisindeki Mahir Neden İstifa Etti? Erkan'ın Son Durumu!

TRT 1 en sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı dizisinde her hafta bir birinden ilginç heyecanlı gelişmeler yaşanmakta. Son bölümde Mahir'in istifa etmesi herkesi şok etti. Erkan mahsur kaldığı kuyudan kurtulabilecek mi?

Reytingleri eline alan Gönül Dağı dizisinde her hafta yeni şeyler  oluyor. Hayran kitlesini toplayan bu dizi neden bu kadar  çok izleniliyor merak konusu oldu. Her karakterin ayrı kendine has  özel bir rolü var. Son bölümlerde aşk olayları gittikçe artıyor. Başarılı oyuncuları barındırmasından ve  aşk hikayesinin olmasından kaynaklanıyor.

Gönül Dağı Dizisi İstifa Şoku?

Gönül Dağı dizisinde bu hafta  izleyicilerini beklenmedik gelişmeler bekliyor. İzleyicileri şok eden bir durum oldu. Mahir bey istifa etti.  Mahir Bey'in istifa etmesiyle sosyal medya da tartışma konusu oldu.

Mahir Bey Nedeni Nedir?

Mahir Bey'in istifa etmesi elektrik santralinin açılışıyla alakalı. Her şey güzel giderken bir anda sorunlar çıkmaya başladı. Bu nedenle de Mahir Bey istifa etti. Gönül Dağ dizisinin yeni bölümünde oda noktalardan birisi bu sahne olacak. Mahir bey'in istifa etmesiyle diğerlerinin tepkisi ne olacak merak konusu oldu. 

Erkan'ın Son Durumu?

Erhan'ın durumu oldukça kritik. Kuyuda mahsur kalması onu zor duruma soktu. Diğer sahnelerden biride bu olacak. Erkan'ı bulmak için canla başla seferber  oldular. Zahide ile Sefer, Erkan'ı bulmak için elinden geleni yapıyor. Gönül Dağı dizisi bu hafta da geçen haftalar gibi heyecan dorukta bir bölüm bekleniyor.