Gönül Dağ Dizisinde Resmen Deprem Oldu! TRT 1 Gönül Dağ Dizisinin Yayınını Kesti!

Gönül Dağ Dizisinde Resmen Deprem Oldu! TRT 1 Gönül Dağ Dizisinin Yayınını Kesti!

Gönül Dağ dizisinin başrol oyuncusunun ayrılmasından sonra dizi yayınlamayı durdurdu. Gönül Dağ dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağ dizisi oyuncuları? Gönül Dağ dizisi müzikleri? Gönül Dağ dizisi hangi gün?

Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanmaması izleyicide paniğe neden oldu. Başarılı yapımın önümüzdeki haftalarda yayınlanıp yayınlanmayacağını merak edenler hızlı bir şekilde araştırma yapmaya koyuldu. Normalde her hafta yayınlanan ancak bu sıralar dizilerin final yapmaya başladığı bir dönemde yayınlanmayan Gönül Dağı, çeşitli soruların sorulmasıyla gündemi adeta çalkaladı. Gönül Dağı dizisi final mi yapıyor? Reytinglerde üst sıralarda yer almakta olan Gönül Dağı'nın artık yayınlanmayacağı iddia edildi. Gönül Dağı dizisinin final bölümü kesinleşti mi?

Gönül Dağı Dizisi Final mi Yapıyor?

Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanmaması büyük şok etkisi yaratmıştı. Ancak diziyle ilgili yapılan açıklamada bu hafta yeni bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Eğer Gönül Dağı dizisini takip ediyorsanız sizler de yeni bölümü artık izleyebileceksiniz. Peki ya neden geçtiğimiz hafta Gönül Dağı yoktu? Gönül Dağı'nın bu hafta olması güzel bir şey ancak geçen hafta yayınlanmamasındaki perde arkası bir türlü çözülemedi. Bu soruna da bir nokta koyuyor ve dizinin neden yayınlanmadığını açıklıyoruz.

Gönül Dağı Neden Yok?

Gönül Dağı dizisinin olmamasının en önemli sebebi Türkiye ile Norveç Arasındaki maçtan kaynaklıydı. Bu nedenle dizi yayınlanamadı ve izleyiciler dizinin yeni bölümün izleyemedi. Ancak bu sefer aynı sorunlarla karşılaşılmayacak. Kanalın yayın akışında herhangi bir sorun gözükmüyor. Milli maçların da dizinin ertelenmesine yol açacak şekilde yayınlanmayacağı kesinleşti. En azından şimdilik Gönül Dağı dizisini keyifle izlemeye devam edeceğiz.

Gönül Dağı Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Kendi kulvarında başarılı ve bir o kadar da sevilen  bir dizi olan Gönül Dağı, önümüzdeki haftalarda yayın hayatına tam gaz devam edecek. Dizinin final yapmayacağı düşünülüyor. Yeni sezonda da Gönül Dağı'nı seyredebiliriz. Yapımcı ve kanaldan final açıklaması gelmediği için konuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamakta. Bilgi olmadığına ve reytinglerde üst sıralarda yer aldığına göre de dizinin devam edeceğini söylemek doğru olur. Çünkü olası bir final durumunda önceden izleyicilere çeşitli şekillerde duyurular yapılıyordu. Gönül Dağı dizisinin başrolünde bulunan Taner ve Dilek'in aşk dolu maceralarında daha fazla tanıklık edeceğiz. Aynı zamanda diğer karakterlerinde eğlenceli halleri diziye renk katıyor.