Gönül Dağ Dizisinde Ortalığı Karıştıran Karakter Ortaya Çıktı! Kimsenin Sabrı Kalmadı!

Gönül Dağ Dizisinde Ortalığı Karıştıran Karakter Ortaya Çıktı! Kimsenin Sabrı Kalmadı!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı cumartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Gönül Dağı dizisinin yeni ailesi ise izleyiciler tarafından büyük dikkat çekti. Dizi severler Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor. İşte Gönül Dağı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Gönül Dağı dizisinin 38. yeni bölümünde önemli gelişmeler ekranlara taşınacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair detaylar ise bir bir ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Buse Orcan Asya karakterine hayat vererek büyük performans sergilemeye hazırlanıyor. Bunun dışında Mezarcı İlyas karakterini ise Halil İbrahim Kalaycıoğlu canlandırıyor. Mezarcı İlyas’ın oğullarından biri olan Hamdi’yi Burak Hantakır, Behçet'i Cemil Şahin ve Şefik’İ ise Ufkum Kalaoğlu canlandıracak.

Gönül Dağı dizisinde yeni bir aşk mı başlıyor?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda birçok karakter büyük beğeni topladı. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan yeni karakterler arasında Mezarcı İlyas ve ailesi bulunuyor. Ailenin güzel kızı Asya, oğulları Behçet, Hamdi, Şefik ve Mezarcı İlyas Gönül Dağı dizisinde olay yaratan hikayeleri ile büyük beğeni topluyor. Geçtiğimiz hafta Mezarcı İlyas’ın kararıyla Ramazan ve Asya evlendirilmek istese de tesadüfen karşılaşmaları izleyicilerin başka bir algıya yönelmesine neden oldu. Patates Festivali’ne gelen Asya ailesine teslim edilerek Ramazan’dan ayrılmıştı.

Mezarcı İlyas ve Ramazan karşı karşıya kaldı!

Kasaba sakinleri tarafından sevilmeyen Mezarcı İlyas ve ailesi yeni olaylara sebebiyet verecek. Bunun dışında minibüsün ihalesini alan Hamdi ise halka yaptığı eziyet ile büyük tepki toplayacak. 30 Ekim Cumartesi akşamları ekranlara gelecek olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Mezarcı İlyas ve Ramazan karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Asuman’dan ayrıldıktan sonra tövbe eden Ramazan ve Asya arasında bir şeyin olup olmayacağı ise merak ediliyor.