Gönül Dağ Dizisi Hiç Bir Dizinin Yapamadığını Yaptı! Gönül Dağ Dizisinden Sevindiren Haber!

Gönül Dağ Dizisi Hiç Bir Dizinin Yapamadığını Yaptı! Gönül Dağ Dizisinden Sevindiren Haber!

TRT 1 Gönül Dağı dizisi, geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümüyle beraber reytingleri alt üst etti. Dizi o kadar çok izlendi ki 2021 yılının en fazla reyting alan dizisi oldu. Üstelik tüm dizilerle kıyaslandığında durum böyleydi. Peki Gönül Dağı'ndan sonra hangi diziler çok izlendi?

Gönül Dağı'nın 4 Aralık günü reyting sonuçları açıklandı. Sonuçlara bakacak olursak 2021 yılının en yüksek reytingini alan dizi oldu. Haftalık olarak yayınlanan diziler arasında en fazla reytinge sahip olan dizi Gönül Dağı. Bu da demek oluyor ki kendisiyle aynı gün yayınlanmayan dizilere dahi fark attı. TRT 1'de ekrana gelen dizinin bu başarısı büyük takdir gördü. Seyirciler, dizinin gidişatından fazlasıyla memnun. Özellikle de yeni bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı. Doktor Kenan'la ilgili çeşitli gelişmelerin duygusal olması da etkiledi.

Camdaki Kız'ı da Geçti!

TRT 1'deki dizinin elde ettiği başarıyla beraber Camdaki Kız'ın rekorunu da geçtiği ortaya çıktı. Burcu Biricik'in başrolde oynadığı dizi, Gönül Dağı gibi yüksek reytinge sahip. Ancak TRT 1 dizisi uzun süredir bu başarısını sürdürüyor. Reyting sıralamalarında yeni olmadığını biliyoruz.

Kuruluş Osman da İzleniyor!

Öte yandan Gönül Dağı ve Camdaki Kız'dan sonra Kuruluş Osman'ın da izlendiği biliniyor. Bu üç dizinin elde ettiği başarı pek çok dizinin toplam reytinginden fazladır. Haliyle ATV, Kanal D ve TRT 1'deki dizilerin reyting performansları diğer yapımları da etkilemekte.