Gönül Dağ Dizisi Hakkında Konuşulanlara Kimse İnanmadı Ama Gerçek Oldu! Gönül Dağ Dizisi Final Yapıyor!

Gönül Dağ Dizisi Hakkında Konuşulanlara Kimse İnanmadı Ama Gerçek Oldu! Gönül Dağ Dizisi Final Yapıyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisi yeni bir karar ile ekranlara geldi. Yayın akışından kaldırılan Gönül Dağı dizisi herkesi şaşkına çevirdi. Reytinglerin düşmesi ile birlikte Gönül Dağı dizisinin izleyicilerin artık dikkatini çekmeye başlamadığı iddia ediliyor. Gönül Dağı dizisi ile alakalı tüm detaylar haberin devamında...

Başrollerinde Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisi her bölümü sevilerek izleniyordu. İlk sezonunda çok iyi başarılar elde eden Gönül Dağı dizisi ikinci sezonunda da yaşanan ayrılıkların ardından izleyicileri çileden çıkardı. İlk etapta Ramazan ve Asuman ayrılığı gündeme damga vurdu. Şimdi ise Taner ve Dilek ayrılığı Twitter'da olay oldu. Dizi severler Gönül Dağı dizisinin iyice saçmalamaya başladığını dile getirerek tepkisi belli etti. Gönül Dağı dizisinin neden yayın akışından kaldırıldı ise merak söz konusu oldu.

Gönül Dağı dizisi bir hafta geriye atıldı!

Her bir bölümü ile farklı bir heyecanı ekranlara taşıyan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanını ekranlara getirdi. Taner ve Dilek'in evlenme kararı aldı. Gönül Dağı dizisinde detaylar herkesi şaşkına çevirdi. Yayın günü 13 Kasım Cumartesi olan Gönül Dağı dizisinin bir hafta ileriye atıldığı yani 20 Kasım günü yayınlanacağı ortaya çıktı. Dizinin neden bir hafta geriye atıldığı ise sorgulanıyor.

Gönül Dağı dizisi yayın akışından neden kaldırıldı?

Yapılan açıklamanın ardından Gönül Dağı dizisinde bir hafta ara verildiği ortaya çıktı. Yani Gönül Dağı dizisi yarın ekranlara gelmeyecek. Türkiye ve Cebelitarık Dünya kupası elemelerinden dolayı Gönül Dağı dizisi 20 Kasım 2021 Cumartesi gününe alındı. Bu açıklamanın ardından dizi severler rahat bir nefes aldı. Dizinin son bölümünde Taner ve Dilek arasındaki kopma izleyicileri çileden çıkardı. Diziye bir hafta ara verilmesinin ardından izleyiciler yaşanan bu saçmalıklardan dolayı iyi bir karar alındığını söyledi. Kimi izleyicisi ise dizinin senaryosunu gitgide kötüye gittiğini belirtti.

Kaynak:Dizi Haberleri