Gönül Dağ Dizisi Artık Ekranlarda Olmayacak!

Gönül Dağ Dizisi Artık Ekranlarda Olmayacak!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı cumartesi akşamları gündeme damga vurmaya devam ediyor. İkinci sezonda da çok iyi bir başarı elde eden Gönül Dağı dizisi izleyicileri derinden yaraladı. Alınan bilgiler neticesinde dizi 39. bölümde tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde etti.

Haberİnternette.Com / Detay - Gönül Dağı dizisi ikinci sezonun tamamını da tüm kategorilerde birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. İşte haberin tüm detayları...

Geniş oyuncu kadrosuna sahip olan Gönül Dağı dizisinin çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde sürüyor. 13 Kasım Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında dizinin 40. yeni bölümünün yayınlanmayacağı ortaya çıktı. İzleyiciler ise Gönül Dağı dizisinin neden 40. bölümünün yayınlanmayacağını şimdiden sorguluyor.

Dizinin neden ekranlara gelmeyeceği ortaya çıktı

Alınan bilgiler neticesinde 13 Kasım Cumartesi günü Türkiye ile Cebelitarık arasında 2022 Dünya kupası eleme müsabakası oynanacak. Bundan dolayı dizinin yeni bölümü ekranları gelmeyecek. Yapımcılığını köprü filmin üstlendiği yönetmenliğini Yahya Samanoğlu’nun yaptığı Gönül Dağı dizisinin senaryosu ise Mustafa Becit ve Ali Asaf Elmas’a ait. Gülsüm Ali İlhan Berk Atan'ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin atmosferi de izleyicileri çok etkiledi. Geçen sezondan bu yana birçok kişiye ekranları kilitlemeyi başaran Gönül Dağı dizisi ikinci sezonunda da istenilen başarıyı elde etti. Fakat 13 Kasım akşamı 40. bölümü ekranlara gelmeyecek olan Gönül Dağı dizisi izleyicilerini bir halde üzdü. TRT 1 Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünün 20 Kasım Cumartesi akşamı saat sekizde ekranlarda olacağını açıkladı.

Küçük dünyalarına rağmen hayalleri yeşerten Anadolu çocuklarını konu alan Gönül Dağı dizisi tüm engellere rağmen imkansıza başarmayı amaçlayan 3 kuzenin yaşamını ekranlara getiriyor. Gönül Dağı dizisi düşündürürken eğlendirmeyi de ihmal etmiyor. Amca oğullarının girişimcilik maceralarını ekranlara taşıyan Gönül Dağı dizisi gençlere de rehberlik ediyor. Hatta gençlere büyük başarılarının kapılarını açtıracak önerilerde sunuyor. Semih Öztürk, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu, Ali Düşenkalkar, Ferdi Sancar, Gülhan Tekin, Erdal Cindoruk, Ege Ayhan, Feyza Işık, Şebnem Dilligil, Eser Eyüboğlu, Nuri Gökaşan, Yavuz Sepetçi, Serkan Kuru, Hazal Çağlar, Çiğdem Aygün, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Buse Ercan, Burak Haktanır, Cemil Şahin, Halil İbrahim Kalaycıoğlu ve Ufkum Kaloğlu dizinin oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimlerdir.

Kaynak:Haber İnternette