Gönül Dağ Dizi Oyuncuları Arasındaki Aşk Alevlendi! Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Gönül Dağ Dizi Oyuncuları Arasındaki Aşk Alevlendi! Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Berk Atan'ın Gönül Dağı dizisindeki başarılı performansının yanı sıra ilişkisi de dikkat çekiyor. Oyuncunun Selin Yağcıoğlu ile ilişkisinin bittiği belirtiliyordu. Ünlü isim öyle sözler söyledi ki Selin Yağcıoğlu bunu duyduğunda ne diyeceğini bilemedi. İşte Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu arasında yaşananlar...

Berk Atan, geçtiğimiz günlerde oyuncu arkadaşı Ahsen Eroğlu'nun tiyatro gösterisini izlemek için dışarıda görüntülendi. Ünlü ismin yaptığı ilişki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Berk Atan'ın Gönül Dağı'ndaki performansı nedeniyle büyük ilgi gördüğü belirtiliyor. Haliyle ünlü oyuncunun yaptığı her açıklama gündemdeki yerini korumakta. TRT 1 dizisinde Taner karakterini canlandıran ünlü isim, Selin Yağcıoğlu ile olan ilişkisi bitti mi sorusuna yanıt verdi.

Ayrılmalar Barışmalar Oluyor!

Berk Atan, bu tarz ayrılıkların barışmaların ve kavgaların her ilişkide olabileceğine dikkat çekti. İlişkinin doğasında olduğunu belirtti. Ayrıca önemli olanın iki insanın ortak noktada buluşabilmesidir deyince pek çok kişi ona hak verdi. Selin Yağcıoğlu ile olan ilişkisinin devam edip etmediği sorulduğunda ise verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

İlişkileri Devam Ediyor!

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada Selin Yağcıoğlu ile çeşitli kavgalar yaşamış olsa bile tatlı bir ilişkisinin olduğunu söyledi. Haliyle bu durum herkesi etkiledi. Oyuncunun ilişkiler konusunda yaptığı yorum da hayranları tarafından haklı bulundu. Oldukça olgun bir şekilde yaklaşan Berk Atan'ın ilişkilerinde anlayış ve uzlaşmaya önem verdiği görülüyor. Başarılı oyuncuyu Gönül Dağı ekranlarında izlemeye devam edeceğiz.