GİBİ Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! 3. Sezon Çekimleri Başlıyor!

GİBİ Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! 3. Sezon Çekimleri Başlıyor!

GİBİ dizisindeki güncel gelişmeler ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi hakkında bilinmeyenlere yer verildi. Oyuncular bir araya geldi ve 3 .sezon çekimlerini başlattılar. Sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

EXXEN'de yayınlanan GİBİ dizisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyordu. Ardında bıraktığı 2 sezon için çok sevilen dizi, yeni sezonu ne zaman başlayacak diye merakla beklenmekteydi. Ortaya çıktığı kadarıyla diziye dair güncel detaylar gözler önüne serildi. Sevilen dizinin büyük ses getireceği yeni sezonunda neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Çekim Müjdesi Verildi!

Dizinin çekimlerine başlandığı müjdesi büyük ses getirdi. GİBİ dizisi, yakında 3. sezonu ile izleyici karşısında olacak. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrolde oynadığı yapım, her bölümüyle ayrı dikkat çekmekte. Dolayısıyla bu yapımın yayın hayatına devam etmesi izleyiciler adına oldukça önemli gözükmekte.

Sürpriz Konuklar Olacak mı?

Yeni sezonda izleyicileri tam olarak neler bekliyor merak konusu haline geldi. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Sürpriz konuklar ve çeşitli senaryolara yakın zamanda erişebilir hale geleceğiz. Bakalım bu konuda nasıl bir detaya hakim olunacak onu da zaman gösterecek. İzleyiciler, yakından takip ettikleri dizinin bir an önce 3. sezonunu izlemeye başlamak istiyor.