GİBİ Dizisi İçin Geri Sayım Başladı! 3. Sezon Ne Zaman Çekilecek?

GİBİ Dizisi İçin Geri Sayım Başladı! 3. Sezon Ne Zaman Çekilecek?

GİBİ dizisi için müjdeli haber verildi. Sevilen dizinin 3. sezonu için çalışmalara başlandı. Peki ya EXXEN platformunda yayınlanması beklenen yapımla ilgili neler biliyoruz? Güncel detaylar ve çekim tarihine ilişkin bilinmeyenler haberimizde yerini aldı. Öte yandan oyuncu kadrosunda bir değişiklik olacak mı?

EXXEN platformunun en çok izlenilen dizilerinden biri olan GİBİ, dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki sevilen yapımdaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Diziye dair merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Dizi ile ilgili çeşitli detaylara yer vereceğiz. Son zamanlara damgasını vuran diziye dair bilinmeyenler de ortaya çıktı. Öyle ki oyuncu kadrosunda önemli isimleri görebiliriz.

Yeni Sezon Çekimleri Başlıyor!

Sosyal medyada yapılan paylaşımla birlikte GİBİ dizisine ait çekimlerin başlayacağı vurgulandı. Böylelikle sevilen yapımdaki güncel detaylar da gözler önüne serildi. Diziye ilişkin neler bildiğimizi açıklayacağız. GİBİ dizisi, ilk iki sezonu ile beğenileri kapmıştı. Dolayısıyla dizinin bu başarısından sonraki süreçte neler yaşanacağı merak ediliyor.

Diziye Kimler Katılacak?

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da konuk oyuncuların diziye katılacağı belirtildi. Yeni sezona damgasını vuracak üç başrol oyuncusunun değişmeyeceği vurgulanıyor. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrolde yer alacağını belirtelim.