Gelsin Hayat Bİldiği Gibi Tolga Güleç Diziden Ayrıldığını Açıkladı!

Gelsin Hayat Bİldiği Gibi Tolga Güleç Diziden Ayrıldığını Açıkladı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yaşananlar şok üstüne şok yaşatıyor. Öyle ki dizide bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Diziden ayrılan oyuncu Tolga Güleç, ekranlara veda etti. Sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı. Show TV dizisindeki son durum...

Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de yaşananlar şok etkisi yarattı. Kimse bu detayı beklemiyordu. Öyle ki diziye ilişkin bizleri neler bekliyor tek tek yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran yapımdan ayrılan oyuncunun ismi verildi. Diziden kimin gittiğini duyduğunuzda sizler de şok olacaksınız. Son dakika detayları ve dahası haberimizde olacak.

Diziden Kim Ayrıldı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden ayrılan oyuncu hakkında bilgi verildi. Ünlü oyuncunun ekranlara veda ettiğiyle ilgili çeşitli yorumlarda bulunuldu. Rıza karakterini canlandıran Tolga Güleç, artık dizide oynamayacak.

Veda Paylaşımı Yaptı

Öte yandan Tolga Güleç'in sosyal medyadan yaptığı veda paylaşımı dikkat çekti. Yazısında "Çok teşekkür ederim bu güzel sevginiz ve tertemiz desteğiniz için. Başka bir evrende, en güzel halimizle, yeniden görüşürüz en kısa zamanda. Sezonlar boyunca sürsün, yolu bahtı hep açık olsun"  ifadesine yer verdi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Son Bölüm Özeti

Sadi, Songül’deki değişimi çözmeye çalışırken, Songül de Melike’den Sadi’nin ve Derya’nın telefon sinyalini araştırmasını ister. Melike’nin getirdiği sonuçlar Songül’ü bir kez daha üzer.

Kıvanç ve Derya’nın birbirlerine karşı olan hisleri günden güne güçlenirken, Derya’nın yemek teklifine verdiği cevap Kıvanç’ın kariyeri hakkında şaşırtan bir karar almasına neden olur. Bu karar Derya’nın fikrini değiştirmeye yetecek midir?