Gelinim Mutfakta Yarışmasında Kriz Çıktı! Gelinim Mutfakta Yarışmacısı Ayrıldığını Duyurdu

Gelinim Mutfakta Yarışmasında Kriz Çıktı! Gelinim Mutfakta Yarışmacısı Ayrıldığını Duyurdu

19 Kasım tarihinde ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasının detayları belli oldu. Hafta içi her gün Kanal D'de izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta birinci olan isim belli oldu. İşte haberin tüm detayları...

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasının birincisi belli oldu. Bir gelin birinci olup büyük ödülün sahibi olurken, bir isim ise Gelinim Mutfakta yarışmasına veda etti. Alınan bilgiler neticesinde Zehra çıkardığı olayla yarışmadan diskalifiye olarak programa veda etti. 19 Kasım tarihinde ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasının kazananı belli oldu.

Gelinim Mutfakta yarışmasında altınlar sahibini buldu

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta yeni gelişmeler gündeme geldi. Lerzan Mutlu'nun sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında şimdiye kadar birçok olay ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde Gelinim Mutfakta yarışmasının kazananı belli olmadı.  19 Kasım tarihinde Yaren: 56, Aslıhan: 61, Yeşim: 67, Miyase: 9 puan aldı. Puanlara göre Yaren rakiplerini geride bırakarak öne çıkarmayı başardı.

Gelinim Mutfakta yarışmasına hangi isim veda etti?

Gelinim Mutfakta yarışmasına sonradan dahil olan Miyase dokuz puan alarak geri planda kalmayı başardı. Fakat Miyase'nin geldiği hafta eleme yapılmaması da bekleniyor. Sunucu Lerzan Mutlu,  Yeşim'e fiziksel temasta bulunulduğunu açıkladı. Adından yarışma ahlakı gereği Gelinim Mutfakta Zehra ve kayınvalidesi Aynur'un diskalifiye olduğunu dile getirdi.