Gelinim Mutfakta Yarışması Fena Karıştı! Gelinim Mutfakta Yarışmasını Mehmet Ali Erbil Resmen Dağıttı!

Gelinim Mutfakta Yarışması Fena Karıştı! Gelinim Mutfakta Yarışmasını Mehmet Ali Erbil Resmen Dağıttı!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışması kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Programın sunuculuğunu üstlenen Mehmet Ali Erbil ise terör estirdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil resmen ortalığı karıştırdı. Mehmet Ali Erbil'in yaptığı atak görenleri şaşkına çevirdi. Kimi izleyiciler ünlü şovmenin programdan gitmesi gerektiğini söyledi. İşte haberin tüm detayları.

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın programı sunmayı bırakarak Fatih Ürek'in sözlerine karşılık verdi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın disiplinli bir kadın olduğunu dile getirerek 11 saat çalışamayacağını aktardı. Bunun ardından program ile iki gün diye anlaştığını dile getiren Demet Akalın yarışmadan 10 gün önce ayrıldığını açıkladı. Programa daha sonra Safiye Soyman ve Songül Karlı gibi isimler devam etti. Bunun dışında en son ise Mehmet Ali Erbil'in sunumu ile Gelinim Mutfakta yarışması ekranlara gelmeyi sürdürdü.

Mehmet Ali Erbil'den skandal ifadeler

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Mehmet Ali Erbil bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasını kendisini sunacağını açıklamıştı. Ünlü şovmen 4 yıl aranın ardından Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Mehmet Ali Erbil yayın tarihini ve saatini paylaştı. Bunun ardından Mehmet Ali Erbil'in yaptığı bu paylaşım sonrasında programın ekranlara gelen son bölümünde ünlü şovmenin gelin ve kaynanalar arasına nifak tohumu ektiği belirtildi.

Mehmet Ali Erbil ortalığı karıştırdı!

Gelinim Mutfakta yarışmasının ekranlara gelen son bölümünde Mehmet Ali Erbil bir yarışmacıya "eşiniz sizin telefon şifremizi biliyor ama siz eşinizin telefon şifresini değiştiğini görüyorsunuz. Ne yaparsınız?" sorusunu sorunca ortalığı karıştı. Gelinlerin skandal sözleri ile birlikte izleyicilerde şaşkınlığını gizleyemedi. Hatta bir yarışmacı böyle bir durumda eşinin telefonunu suya atacağına dile getirdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in bu sorusu karşısında skandal cevaplar gelmesinin ardından sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Hatta Gelinim Mutfakta yarışmasının izleyicileri Mehmet Ali Erbil'in acilen programdan ayrılması gerektiğini söyledi.