Gecenin Ucunda Dizisine 3 İsim Birden Katılıyor! İzleyiciler Duyunca Kulaklarına İnanamayacak

Gecenin Ucunda Dizisine 3 İsim Birden Katılıyor! İzleyiciler Duyunca Kulaklarına İnanamayacak

Star TV'de ekrana gelen Gecenin Ucunda dizisinde neler yaşanıyor? Diziyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Sevilen yapıma 3 yeni isim katılıyor. Bu isimler tek tek açıklandı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrolde oynadığı dizide son durum belli oldu.

Star TV dizisi Gecenin Ucunda'ya öyle isimler katıldı ki duyunca sizler de şaşıracaksınız. Çünkü dizideki gelişmeler çok hızlı ilerliyor. Sevilen yapıma kimin katılacağı konusuna beklentiler karşılandı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrolde oynadığı dizi, büyük ses getiriyor. Reytinglerde beklentiler karşılanamasa bile izleyiciler diziyi takip etmeyi sürdürüyor.

Gecenin Ucunda'ya Kimler Katılacak?

Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz Gecenin Ucunda dizisinde oynamakta. Hali hazırda kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olan diziye üç senarist katılacak. Böylece dizinin hikayesinin işlenmesinde yardımcı olacaklar.

Senaristlerin İsimleri Belli Oldu

Seda Çakır Avunduk, Aysun Erdoğan ve Ezgi Özcan'ın Gecenin Ucunda dizisinde senaristlik yapacağı öğrenildi. Bu gelişmenin hemen ardından çeşitli ifadelere de yer verildi. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri başka nelerin beklediğiyle ilgili sizlere bilgi vermeyi sürdüreceğiz.