Gecenin Ucunda Dizisi Yayın Hayatına Devam Edeceğini Gösterdi! Rakipleri Tir Tir Titredi!

Gecenin Ucunda Dizisi Yayın Hayatına Devam Edeceğini Gösterdi! Rakipleri Tir Tir Titredi!

Star TV dizisi Gecenin Ucunda'da neler yaşanıyor? Sevilen yapımla ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası açıklandı. Dizide Macide ve Kazım arasında yaşanan aşk-ı itiraflar büyük ses getirdi. İşte Gecenin Ucunda dizisinde merak edilenler...

Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisindeki son dakika gelişmeleri ve dahası ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu diziye ilişkin bilgiler iletildi. Öyle ki bizleri başka neler bekliyor? Macide ve Kazım arasında yaşananlar her şeyi açığa çıkardı diyebiliriz.

Macide ve Kazım Aşkı Ortaya Çıktı!

Macide ve Kazım'ın birbirlerine aşkını itiraf ettikleri anlar ortaya çıktı. Öyle ki gelinen noktada ikilinin daha da fazla yakınlaşması bekleniyor. Son zamanlara damgasını vuran dizi ile ilgili çeşitli bilgiler de verildi. Gecenin Ucunda dizisi yeni bölüm özetini sizlerle paylaşıyoruz.

Gecenin Ucunda Dizisi Bölüm Özeti

"Kazım’ın boşanma kararı Macide’nin aklını ve kalbini karıştırır. Kazım Macide’ye kendini anlatmaya çalışsa da, Macide sorumluluk almak istemez. Ama Macide kalbindeki sorumluluktan kaçamaz ve Kazım’a olan aşkını hem kendine hem de Kazım’a itiraf eder. Fakat Nini’nin planı Macide’yi rezil etmekle kalmayacak, sokağa bile çıkamaz hale getirecektir."