Gecenin Ucunda Dizisi Piyasada Oyuncu Bırakmadı! Bir Çok Ünlü Oyuncuyu Kadrosuna Aldı!

Gecenin Ucunda Dizisi Piyasada Oyuncu Bırakmadı! Bir Çok Ünlü Oyuncuyu Kadrosuna Aldı!

Gecenin Ucunda dizisi oyuncu kadrosu açıklandı. Dizide hem gerçek hayatta evli olan hem de başrolde oynayacak iki oyuncu bulunuyor. Dizi camiasından yakından tanıdığımız oyuncularla ilgili merak edilenler yanıt buldu. İşte sevilen yapıma ilişkin güncel gelişmeler haberimizde yerini aldı.

Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili güncel gelişmeler yayınlanıyor. Dizi için hazırlıklar sürerken bir yandan da merak edilenler yanıt bulmakta. Peki ya sevilen dizi hakkında neler biliyoruz? Diziye ilişkin son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Öte yandan oyuncu kadrosuna göz attığımızda şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştık.

Dizide Kimler Oynayacak?

Gecenin Ucunda dizisinde oynaması beklenen isimler belli oldu. Dizide Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal'ı göreceğiz. Dolayısıyla zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını söyleyebiliriz.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bir Arada!

İki başarılı oyuncu hem evli hem de başrolde birlikte oynayacak. Dolayısıyla kendilerinin sahibi olduğu yapımcı şirketinin bu diziyi çektiğini de ekleyelim. Bakalım ortaya nasıl bir dizi çıkacak hep birlikte göreceğiz.