Gecenin Ucunda Dizisi Geciktikçe Gecikti! Başlama Zamanı Belli Oldu!

Gecenin Ucunda Dizisi Geciktikçe Gecikti! Başlama Zamanı Belli Oldu!

Gecenin Ucunda dizisindeki güncel gelişmeler ve dahasını açıkladık. Dizide kimler oynayacak? Star TV dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihi belli oldu. İşte uzun zamandır beklenen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin dizisi hakkında bilgiler...

Star TV dizisi Gecenin Ucunda dizisi ne zaman ekrana gelecek? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası gözler önüne serilecek. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrolde oynayacağı dizi için heyecanla bekleniyordu. Şimdi ise diziye dair hem yayın tarihi hem de oyuncu kadrosu ortaya çıktı.

Dizide Kimler Oynayacak?

Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal oynayacak.

Ne Zaman Başlıyor?

Gecenin Ucunda dizisi 5 Ekim 2022 tarihinde başlayacak. Bu gelişme ışığında merak edilenler tek tek yanıt bulacağa benzemekte. Bu noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Öyle ki diziye dair bizleri başka neler bekliyor en kısa sürede ortaya çıkacak.