Fox Tv'nin Sen Çal Kapımı Dizisinde İlginç Şeyler Oluyor

Fox tv dizilerinden Sen Çal Kapımı dizisinde ilginç gelişmeler oluyor. Bu bölümde seyircileri ekrana kitleme çabasındalar. Dizinin detayı haberimizde.

Fox Tv dizilerimden Sen Çal Kapımı dizisinde ilginç şeyler  oluyor. 20 şubatta cumartesi akşamı yayında olacak olan sen çal kapımı dizisinde önemli gelişmeler yaşanırken Selin ile Deniz'in öpüşme sahnesi herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Selin ile Deniz arasında aşk mı başlıyor? İşte bu sorunun sorulacağı yeni bölümden yayınlanan fragman izleyicilerin dikkatini çekti. Öpüşme sahnesi şok etkisi yarattı sosyal medyada bu sahneyi beklemediklerini dile getirdiler.

Yayınlanacak olan  32. bölümde neler izleyicileri bekliyor? Detaylar Eda Deniz'in oyununa katılır. Haberi olmayan Serkan ise Eda'nın bu davranışından rahatsız olur.

Serkan'nın kıskançlık krizleri başlamıştır. Bu sebeple Eda'ya yaklaşırken. Serkan'ı Eda'ya kaptırmak istemeyen Selin ise Deniz ile birleşip bu oyunu kendi leyhine çevirmeye kararlılar.

Eda bu işin içinden nasıl çıkacak? Serkan, Eda’ya yeniden aşık olacak mı? Sen Çal Kapımı dizisinin 32. bölümden 2. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.