Fox TV'nin İddialı Projesi Yerle Bir Oldu! Bir Dizisi Daha Yayından Kaldırılıyor!

Fox TV'nin İddialı Projesi Yerle Bir Oldu! Bir Dizisi Daha Yayından Kaldırılıyor!

FOX TV ekranlarında çok iddialı bir şekilde başlayan dizinin final kararı alması herkesi şaşkına çevirdi. FOX TV geçen sezon çok fazla dizi ekranlara taşıyarak düşük reytinglere sahip projelerin fişini çekip strateji uygulamıştı. Şimdi ise yeni bir projenin daha ekranlara veda edeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Diziler hakkında birçok strateji uygulayan FOX TV bu sürecin işe yaramadığını anladı. Yapılan araştırmalara göre geçen sezondan bu yana sadece Yasak Elma dizisi izleyici karşısına çıkıyor. FOX TV sürekli yeni projeleri üst üste yayınlayarak düşük reytingli olan projeleri bitirme kararı alıyordu. Fakat izleyici FOX TV'nin bu stratejisinden dolayı dizileri izlemeyi tercih etti.

Bir dizi daha ekran macerasını tamamladı!

Yeni sezonda bir dizi tutturamayan FOX TV, tekrardan final kararı ile gündeme geldi. Kanal, Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizilerinin de fişini çekmişti. Her iki projeye de 5 bölümlük şans veren kanal düşük reytingli diziler için final kararı alıyor. İlk sezonda çok iyi başarıyı yakalayan Son Yaz dizisi 2. sezon da istenilen reytingleri ulaşamayacak 26. bölümü ile birlikte final yaptı.

Bunun dışında Uzak Şehrin Masalı isimli dizide şans vermeyen FOX TV 5 bölüm sonra yapımın fişini çekti. Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen izleyiciler FOX TV'den bir dizi izlerken iki kere düşünme kararı aldı. Şimdi ise alınan bilgiler neticesinde FOX TV Yalancı ve Mumları isimli dizinin fişini çekiyor.

Yalancı ve Mumları dizisi final yapma kararı aldı

İlk 4 bölümü geride bırakan Yalancı ve Mumları dizisi final kararı ile gündemi sarstı. Alınan bilgiler neticesinde dizi reytinglerinden memnun kalmayan FOX TV 31 Ekim Pazar akşamı dizinin son bölümünü ekranları taşıyacak. BBC ile ortaklaşa yapılan bir projenin tutulmaması ise şaşkınlığa neden oldu. Ayrıca yabancı sektör temsilcileri açışından kötü bir deneyim olsa da dizi severler bu karar karşısında kanala tepki göstermeyi ihmal etmedi. Kanal ise Yalancılar ve Mumları dizisiyle ilgili son fragmanı ekranlara getirdi.