Fox TV'nin Elkızı Dizisine Ne Oldu! Hayranları Sosyal Medyayı Salladı!

Fox TV'nin Elkızı Dizisine Ne Oldu! Hayranları Sosyal Medyayı Salladı!

Elkızı dizisi ikinci bölümle izleyicilerle buluştu. Elkızı dizisinin ilk bölümün heyecan ve duygusal olmadığını ve çok sıkıldıklarını ifade ettiler. Fakat ikinci bölümde yaşananlar herkesi ekranlara döktü. Elkızı hangi gün? Elkızı oyuncular kimler?

Fox TV Cumartesi günü yeni dizisini yayınladı. Elkızı dizisi 2 haftadır ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Dizi şimdiden oyuncuları ve konusuyla izleyicilerin sevgisini kazandı.

Elkızı dizisi hakkında sosyal medya da yorumlar gecikmedi. İlk bölümde  istenilen performansı göremediklerini ama ikinci bölümde ise  yakaladıklarını dile getirdiler. Elkızı dizisinin ikinci bölümünde hem hüzün hem de heyecanın zirvede olduğunu dile getirdiler.

Elkızı dizisi duygusal sahnelerin yanı sıra aksiyon dolu sahneleri de gördüklerini ve çok beğendiklerini de söylediler. Hayranları ikinci bölümü sıkılmadan izlediklerini ve konusunu çok beğendiklerini söyledi.

Dizide duygusal anlar yaşadıklarını hatta gözlerinin dolduklarını da ifade ettiler. Performanslarına ise diyecekleri bir şey olmadıklarını söylediler. Ayrıca dizide ki durum izleyicileri çok şaşırttı.

Yeni bölümde ise izleyicileri Seher ile Ezo'nun kardeş olması ortaya çıkıyor. Bu durumun saklanması bir hayli merak konusu oldu. Sosyal medya da ise  hayranları bu durum hakkında yorumlarını esirgemedi.