Fox TV'den El Kızı Dizisi İçin Final Kararı! El Kızı Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Fox TV'den El Kızı Dizisi İçin Final Kararı! El Kızı Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

El Kızı dizisinde kritik gelişmeler meydana geldi. Dizide yaşanan bazı olaylar büyük tepki çekti. Şimdi ise Fox TV'den açıklama bekleniyor. Reyting sonuçları ile dikkatleri üzerine çeken El Kızı ne zaman final yapacak? İşte diziyle ilgili final gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Fox TV'de yayınlanan El Kızı dizisinde neler oluyor merak edildi. Dizinin hikayesi konusunda herhangi bir problem yok ancak reytingler aynı şeyi söylemiyor. Kanalın en çok dikkat ettiği kritik noktalardan biri ise reyting oranları. Dolayısıyla süreklilik için izlenme ve reytinglere büyük önem verilmekte. Şimdi ise Fox TV nasıl bir karar alacak? İsmail Ege Şaşmaz'ın da başrolde oynadığı diziyle ilgili son detayları paylaşıyoruz.

El Kızı Bitecek mi?

El Kızı için henüz final tarihi belirtilmedi. Ancak total, AB ve ABC1 reyting kategorilerindeki reyting sonuçlarına bakacak olursak işler istenildiği gibi ilerlemiyor. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda ne zaman sona ereceğine dair bir karar verilecektir.

Başlarken Çok Heyecanlıydı

Dizinin ilk zamanlar ekrana gelirken büyük umutlarla başladığını biliyoruz. Ancak beklentileri karşılayamadığı gibi Fox TV'nin hamlesiyle de tamamen sona erecek. Tüm bu gelişmeler yaşanırken dizide başka neler olacağını yeni bölümüyle birlikte duyurabiliriz. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz arasındaki uyum dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise dizide başka ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.