Fox TV'de Dizi Kalmadı! Yeni Başlayan Dizie Final Yapacak!

Fox TV'de Dizi Kalmadı! Yeni Başlayan Dizie Final Yapacak!

Fox TV, yeni bir diziyle ekrana gelmişti. Ancak bu macera çok uzun sürmedi. Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizilerinden sonra bir yapımın daha final yapacağı açıklandı. Hangi dizi final yapacak ve final tarihi açıklandı mı merak ediliyor. İşte Fox TV'den gelen üzücü haber...

Fox TV ekranlarında pek çok dizi bulunuyor. Ancak özellikle yeni çıkan bazı yapımlar direkt olarak final yaparak ekranlara veda etmekte. Bunun en büyük nedeni ise genel olarak izleyicilerin diziye az ilgi göstermesi. Reyting sonuçlarına bakıldığında beklentileri karşılamayan durumlar kanalı harekete geçiriyor. Fox TV, en hızlı final kararı veren kanallar arasında gösterilmekte. Peki bu sefer hangi dizi final yapacak? Bu ay sonu bir diziye daha veda ediyoruz.

Yalancılar ve Mumları Bitiyor!

Ekrana hızlı bir şekilde giriş yapan Yalancılar ve Mumları dizisi bir türlü ilgi göremedi. Dizinin aniden final kararı alması dikkat çekti. Fox TV, dizinin sona ermesini istiyor. Hikayesi beğenilse de yeteri kadar izlenmemesi reytinglerin düşük gelmesine neden oldu.

31 Ekim'de Final Yapacak

Yalancılar ve Mumları dizisinin 31 Ekim'de final yapacağı öğrenildi. Dizinin bitmesiyle beraber pek çok kişinin merak ettiği bir şey var. Yeni gelen dizinin ismi ne olacak? Hangi oyuncuların yeni projede yer alacağı merak ediliyor. Çünkü bilindiği üzere kanallar düzenli olarak yeni projeleri yayın hayatına başlatıyor. Yalancılar ve Mumları dizisindeki boşluktan sonra hangi diziyle o boşluğu dolduracaklarını göreceğiz.