FOX TV Yeni Dizisini Açıkladı! Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

FOX TV Yeni Dizisini Açıkladı! Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

FOX TV yeni sezona birçok proje ile girmeye hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde kanal, bu yaz birçok yapımın fişini çekerken yeni projelerini de açıkladı. Bunun ardından izleyiciler bu yaz hangi projelerin ekranlara geleceğini şimdiden merak ediyor.

FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam yayın tarihini açıkladı. Birçok kişi tarafından merak edilen projenin çekimleri devam ederken, tanıtım filminin gelmesi ile birlikte izleyici dizinin yayın tarihini de öğrenmiş oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisi için geri sayım başlarken dizinin oyuncu kadrosu da dikkatlerden kaçmadı. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilginç konusu ile gündeme gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, yayınlanacağı günü izleyici ile paylaşma kararı aldı.

Kanal Dizinin Yayın Tarihini Açıkladı

Kanal Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihini açıkladı. Merakla beklenen dizi, 11 Haziran Cuma günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosunun Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu’na ait olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor.

Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Kankonde, Günay Karacaoğlu, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev, Sevda Baş, Birgül Ulusoy, Ceren Koç, Mehmet Yılmaz ve Tarık Şerbetçioğlu gibi başarılı isimler rol alıyor.

İlk Tanıtım Filmine Yoğun İlgi!

Dizinin ilk tanıtım filmine izleyiciden yoğun ilgi geldi. Mottosu ‘bitti dediğimizde biter mi aşk’ olan dizinin çekimleri son hızla devam ediyor. İzleyici tarafından merak edilen dizinin ilk tanıtımı da ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisi 11 Haziran Cuma günü saat 20.00’de ilk bölümü ile FOX TV'de olacak.

Dizinin tanıtım filminin izleyici ile buluşmasının ardından yapımın reytingleri de şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca ilk tanıtım filminin yoğun bir şekilde izlenmesi herkesi şaşkına çevirdi.

Burcu Özberk’e Destek Paylaşımı

Hande Erçel, Burcu Özberk’in rol aldığı diziyi sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Uzun süre sonra yeni bir projede yer alan Burcu Özberk, birçok oyucu arkadaşı tarafından da tebrik ve destek paylaşımı aldı.