FOX TV Yeni Dizisi Yalancı ve Mumları İçin Kadroyu Açıkladı! Dizinin Tüm Detayları Ortaya Çıktı

FOX TV Yeni Dizisi Yalancı ve Mumları İçin Kadroyu Açıkladı! Dizinin Tüm Detayları Ortaya Çıktı

FOX TV yeni sezonda en çok diziye yatırım yapan kanal oldu. Alınan bilgiler neticesinde kanal geçen sezonda dizilerine yer bulmakta sıkıntı çekti. Hatta bazı yapımları düşük performanslarından dolayı yayından kaldıran Fox TV aynı taktiğe devam ediyor.

Kanalın farklı dizileri arasında yer alan Yalancı ve Mumları da dikkat çeken dram yapımı oldu. Güney Kore yapımından uyarlanan dizi şimdiden merak söz konusu. Yalancı ve Mumları için kurulan kadro ise kendini gösterdi. Henüz dizinin tüm kadrosu ortaya çıkmazken ilk anlaşılan isimlerden de dizi dikkatleri üzerine çekti.

Metresler dizisinde anlaşma yapan isimlerden birisi ise Ceren Moray. Ceren Moray en son Öğretmen isimli dizide yer almıştı. Bunun dışında Ölüm Kime Yakışır ve Olağan Şüpheliler isimli dizilerde de bulunan oyuncu, yeteneğini gösterdi. Ayrıca Avlu dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Ceren Moray son yılların en başarılı kadın oyunculardan birisi oldu.

Dizinin kadrosu belli oldu

Dizinin kadrosu belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde Yalancı ve Mumları dizisi için anlaşma yapan diğer bir isim ise Feyyaz Duman oldu. Feyyaz Duman, Baraj ve Kadın dizilerindeki gösterdiği performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Bir başka isim ise Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zehra Argun karakteri ile ön plana çıkan Şafak Pekdemir’dir. Oyuncu 4 sezonun ardından Yasak Elma dizisinden ayrıldı. Bunun ardından Yalancı ve Mumları isimli dizi ile anlaştı.

Dizi için düşünülen isimlerden birisi de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile parlayan İsmail Demirci oldu. İsmail Demirci henüz yapım ile anlaşma yapmadı ancak görüşmeleri sürdürüyor. Bunun dışında Güneşi Beklerken ve Avlu dizileri ile dikkatleri üzerine çeken Burcu Gölgedar dizinin kadrosunda yer alıyor. Yetenekli oyuncu Çukur dizisinde kısa süre oynamıştı. Ayrıca Yalancı ve Mumları isimli dizi için anlaşma yapıldığı da biliniyor.