Fox TV Yeni Bir Dizi Daha Yayına Sokuyor! Herkesin Beklediği Dizinin İsmi Belli Oldu

Fox TV Yeni Bir Dizi Daha Yayına Sokuyor! Herkesin Beklediği Dizinin İsmi Belli Oldu

Fox TV, final yapan Son Yaz dizisinden sonra önemli bir yapımla anlaştı. Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi yüksek reytingli projelere karşı iddialı diziyi yayınlayacak. Çekimler tamamlandı ve yeni dizinin ne zaman ekrana geleceği belli oldu.

Peki Fox TV dizisinde kimler oynuyor? Oyuncu kadrosu ve yayın tarihini sizlerle paylaşıyoruz.

Son Yaz dizisi, geçtiğimiz günlerde final yaparak yayın hayatına veda etmişti. Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizilerinin sahip olduğu reytinglerden ötürü büyük sıkıntı çeken dizi, hızlı bir şekilde final yaptı ve izleyicilerini üzdü. Ancak Fox TV'nin hazırlıklı olduğu vurgulanıyor. Kanal, yeni bir proje ile anlaşmıştı. Bu anlaşmaya bağlı olarak çekimler tamamlandı ve çok yakında dizinin ilk bölümü yayınlanıyor. Dizinin hedefi, yüksek reytingli rakipleri arasında önemli bir konuma ulaşmak. Dolayısıyla dizideki oyunculara da büyük iş düşüyor. Oldukça tanıdık isimlerin oynadığı bu projede oyuncular merak edildi.

El Kızı Dizisi Başlıyor!

El Kızı dizisi, önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak. Dizinin başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci bulunmakta. İkilinin güzel bir uyum sağlayarak dizide beraber oynamaları bekleniyor. Öte yandan yayın tarihine ilişkin bir açıklama da yapıldı. Dizi hangi gün yayınlanacak?

23 Ekim'de Ekrana Gelecek

İlk bölümün 23 Ekim'de yayınlanacak olması çok sevindirdi. Bu sayede dizi severler ekranları başından ayrılmayacakları bir yapımla tanışacak. El Kızı dizisinin önümüzdeki günlerde başlayacağı kesinleşti. Bakalım dizide ne gibi olaylar yaşanacak...