Fox TV Yasak Elma Dizisinin Fişini Çekti! Bir anda  Ortalık Karıştı!

Fox TV Yasak Elma Dizisinin Fişini Çekti! Bir anda Ortalık Karıştı!

Sezonun ilk rakibi ATV ekranlarında seyircilerin karşısına çıkacak olan Kalp Yarası oldu. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin`in başrolde yer almış olduğu Kalp Yarası Antakya`nın iki köklü ailesi olmuş olan Sancakzadeler ve Yılmazlar arasındaki ezeli düşmanlığın ortasında yeşeren bir aşk hikayesine konu edinmekte.

Pazartesi günü yayınlanmakta olan iki dizi de reyting savaşı vermekteyken yeni ve güçlü iki rakip daha dail oluyor.

KILIÇLAR ÇEKİLDİ! PAZARTESİ SAVAŞI BAŞLADI

Show TV yapmış olduğu bomba gibi açıklamada gündeme oturdu. Önceki sezonlarda reyting rekorları kırmış olan Çukur dizisi hayranlarına müjde verdi. Üç kuruş isimli yeni sezonu ile 1 Kasım Pazartesi, günü seyircileri ile buluşacak olan Çukur: Üç kuruş merakla beklenmekteyken savaştaki yerini almış olduğu da duyuruldu.

Büyük hayran kitlesine sahip olmuş olan Çukur dengeleri değiştirecek mi? Tartışmaları sürerken Pazartesi rekabetine 8 Kasımda dahil olacak olan bir diğer projeyse yayın tarihini açıklamış oldu

Geçmiş olduğumuz sezon Uyanış: Büyük Selçuklu ile seyircileri ekrana kilitlemeyi başaran TRT 1, bu sezonda ise devam dizisi olmuş olan Alparslan: Büyük Selçuklu ile 8 Kasım Pazartesi günü seyircilerle buluşacak olduğunu duyurdu. Uzun süredir ekranlara uzak kalmış güzel oyuncu Fahriye Evcen`in de kadrosunda olmuş olduğu Alparslan: Büyük Selçuklu dizide pazartesi akşamı yayınlanması ile Pazartesi günü diziler arasında büyük bir savaş gerçekleşecek olduğu ve de rekabette hangi dizilerin yayında kalacak olduğunu seyirciler belirleyecek.