Fox TV, Yasak Elma Dizi Oyuncusunun Üstünü Çizdi! Yasak Elma Dizisinde Resmen Deprem Oldu!

Fox TV, Yasak Elma Dizi Oyuncusunun Üstünü Çizdi! Yasak Elma Dizisinde Resmen Deprem Oldu!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Çağatay ve Kumru karakterinin Yıldız'a yaptıkları herkesi şaşkına çevirdi. Yıldız ayrılık kararı verirken Çağatay çok pişman olduğunu söyledi. Çağatay ve Yıldız aşkı tamamen bitti. İşte detaylar...

Yasak Elma dizisinin başrollerinde Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Şevval Sam bulunuyor. Yasak Elma dizisi reytinglerde bir numara olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz pazartesi günü ekranlara gelen yasak Elma dizisi yine reytinglerde çok iyi sonuç yakaladı. Dizinin 117. bölümünde Yıldız'ın aldığı İntikam izleyicileri ekranlara kilitledi. Yıldız karakteriniz sergilediği performans sosyal medyada büyük yankı uyandırırken dizinin yeni bölüm fragmanı da en çok izlenilenler arasında yer aldı.

Yasak Elma dizisinde neler oluyor?

Çok sevilerek izlenen Yıldız kendisine yapılan ihaneti karşı tarafa ödetti. Binlerce kişinin önünde kocasını ve yakın arkadaşını rezil eden Yıldız izleyiciden tam not aldı. Çağatay ile boşanma kararı aldığını kocasına söyleyen Yıldız yeni bir hayat kurmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Kumru ile tekrardan karşılaşan Çağatay ise Yıldız ile barışmak için kapısına dayandı.

Çağatay ve Yıldız aşkına son nokta

Çağatay ve Yıldız aşkının son bulmasının ardından Ender bu olayı kendi lehine çevirmek için yeni bir plan yapar. Bunun ardından Kumru'nun babasına giderek kızının yanında olmasını söyler. Yıldız'ın arkasından planlar yapan Ender'in neyin peşinde olduğu ise merak söz konusu oldu. Bu durumu öğrenen Yıldız herkes karşısına alma kararı aldı. Çağatay ile tüm bağlarını koparan Yıldız boşanma kararı ile herkesi şaşkına çevirdi. Kumru'nun evine geldiğini gören Yıldız sinirlerine hakim olamadı. Bunun ardından dizi severler Yıldız'ı desteklediklerini söyleyerek aldatılmış bir kadının çok iyi bir tavır takıldığını belirtti.