Fox TV Yalancılar ve Mumları Dizisinin Fişini Çekiyor! Yapımcıya izleyiciden tepki geldi

Fox TV Yalancılar ve Mumları Dizisinin Fişini Çekiyor! Yapımcıya izleyiciden tepki geldi

Yalancılar ve Mumları, birbirinden güzel oyuncularla yayın hayatına başlasa da bir türlü reytinglerde yükselemedi. Bu durum da haliyle Fox TV'nin dikkatini çekti. Peki dizi ne zaman final yapacak? Yalancılar ve Mumları dizisi bitiyor mu?

Reytinglerindeki düşüşle dikkat çeken dizinin final kararı çok can yakacak...

Fox TV'de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisi, final riskiyle karşı karşıya kaldı. Rakip dizilere karşı başarı elde edemeyen dizi, Fox TV'nin alacağı karar doğrultusunda yayın hayatına devam edecek mi göreceğiz. Başrolde dört kadın oyuncunun yer aldığı yapımda Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Burcu Gölgedar dizide adından söz ettirdi. Ancak diziye ilk darbeyi Teşkilat vurdu. Ardından dizinin yayın günü değiştirilse de pek fayda etmedi.

Reytingleri Çok Düşük!

Dizinin Total reyting kategorisinde 15. sırada ve diğer kategorilerde ise 10. sıralarda olması izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin en kısa sürede final yapabileceği belirtiliyor. Hal böyle olunca Fox TV'nin konuyla ilgili değerlendirmesi büyük önem taşımakta.

Yalancılar ve Mumları Final Yapacak mı?

Dizinin final yapması biraz da Camdaki Kız ile olan rekabetine bağlı. Eğer diziye karşı bir üstünlük sergileyemez ise birkaç hafta içerisinde final kararı verilebilir. Şimdilik herhangi bir gelişme yaşanmış değil. Reytinglere baktığımızda dizi için çok da umut verici konuşamıyoruz. Sosyal medyada büyük bir kitleye hitap etse de söz konusu reytingler olduğunda aynı performansı gösteremiyor. Diziyle ilgili tüm detaylar yakın zamanda izleyicilerle paylaşılacak.