FOX TV, Son Yaz Dizisinin  Neden Final Yaptığını Açıkladı! Son Yaz Dizisi Yerine Meğer O Dizi Geliyormuş!

FOX TV, Son Yaz Dizisinin Neden Final Yaptığını Açıkladı! Son Yaz Dizisi Yerine Meğer O Dizi Geliyormuş!

Son yaz dizisinin final yapacağı açıklanmıştı. FOX TV hiç gecikmeden Son Yaz dizisinin yerine gelecek olan diziyi açıkladı. Meğer o dizi yüzünden Son Yaz dizisini final yapmış. Yerine gelecek olan dizi hangisi?

FOX TV, Son Yaz dizisinin final kararı aldığını açıkladı. FOX TV ekranlarında yeni sezon adımı atar Son Yaz dizisi istenilen reytingleri elde edemedi. Bundan dolayı yeni diziler istenilen performansı göstermekte de zorluk yaşadı. Son Yaz dizisinin ardından Uzak Şehrin Masalı isimli projede düşük reytingler alarak 5. bölümde ekranlara veda etme kararı aldı. Bunun dışında Yalancı ve Mumları dizisi de düşük reytingler ile yoluna devam ediyor.

Final Yapacağı Açıklanmıştı!

FOX TV'de izleyici ile buluşan Son Yaz dizisinin 2.6 bölümde final yapacağı açıklandı. Bunun dışında izleyicilerin çok sevdiği dizinin final kararı ise sosyal medyayı salladı. Reyting oranına göre karar veren FOX TV yönetimi Son Yaz dizisi için verdiği final kararının ardından birçok tepki aldı. Dizi severler isyan etmeye devam ederken kanaldan yeni bir açıklama geldi. İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci'nin başrollerinde yer aldığı Elkızı isimli yeni dram dizisinin 23 Ekim Cumartesi akşamı ekranlara geleceği ortaya çıktı.

Rakip Geliyor!

Elkızı dizisi dram yapımı olarak cumartesi akşamı Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisine rakip olarak geliyor. Dikkat çeken hikayesi ile şimdiden merak söz konusu oldu. Perihan Savaş Fikret Kuşkan, Toprak Sağlam, Sedef Avcı, Macit Koper ve Fırat Doğruloğlu gibi önemli isimlerin başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi yayın duyurusu ile izleyicilerin merakımı kazandı. İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci yeni sezonun yeni çift olarak ekranlara gelecek. 2 yetenekli oyuncu daha önce Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde de aynı sette yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde dizi kadına şiddet konusunda eleştiriler almaya başladı. Bundan dolayı Elkızı isimli dizinin reytingleri ise şimdiden merak söz konusu oldu. 22 Ekim Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Elkızı dizisinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı.