FOX TV Sevilen Dizinin Fişini Çekme Kararı Aldı! Dizi Severler Harekete Geçti

FOX TV Sevilen Dizinin Fişini Çekme Kararı Aldı! Dizi Severler Harekete Geçti

Kış sezonunda başlayan ve yaz aylarında da devam eden Kefaret dizisinin akıbeti belli oldu. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Kefaret dizisi için final kararı alındı. Bu kararı alan kanal ve yapım ekibine tepki üstüne tepki geldi.

Kış aylarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisinin akıbeti artık belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde Kefaret dizisi yaz aylarında da devam ediyordu. Dizi için ikinci sezon onayı beklerken izleyici dizinin 35. bölümde ekranlara veda edeceğini öğrenerek, sosyal medyadan kanal ve yapım ekibine tepki üstüne tepki gösterdi.

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile yakın zamanda kemik İzleyici kitlesine sahip oldu. Diziyi kemik İzleyici kadrosu bile durduramadı. Çünkü kanal ve yapım ekibinin kararı ile dizinin final yapacağı ortaya çıktı. Sosyal medyada güçlü etkileşime sahip olan Kefaret dizisi gün değişikliği de yaşadı.

Dizinin ne zaman final yapacağı ortaya çıktı

Dizinin ne zaman final yapacağı ortaya çıktı. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisi final kararı ile gündeme bomba gibi düştü. Bunun öncesinde dizi ilk etaptaki reytingleri yakalamak için gün değişikliğine gitti. Kefaret adlı dizi gün değişikliği yaparak izleyici kaybetti. Bunun ardından dizinin yayından kaldırılacağı ortaya çıktı.

Yayınlandığı günden bu yana reyting olarak iyi seviyede ilerleyen Kefaret dizisi, oyuncu kadrosu ile rakiplerini solladı. Alınan bilgiler neticesinde Kefaret dizisi ikinci sezon onayı almadı. Dizi 35. bölümde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin final kararının ardından Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın yer alacağı başka projelerde merak söz konusu oldu.