FOX TV Sen Çal Kapımı Dizi Oyuncusu Selin'in Fişini Çekti! Selin'in Yerini Kim Alacak?

FOX TV Sen Çal Kapımı Dizi Oyuncusu Selin'in Fişini Çekti! Selin'in Yerini Kim Alacak?

Sen Çal Kapımı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Dizinin en başından beri oynayan ve en az başrol karakterleri kadar ilgi gören Selin, diziye veda ediyor. Selin neden ayrıldı? Selin'in yerini kim alacak?

Selin karakterinin diziden ayrılması büyük ses getirdi. İzleyiciler Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan Selin'in neden ayrıldığını merak ediyor. Ancak ortaya çıkan gelişmeler ve kısa süre önce yaşananlara bakıldığında Bige Önal'ın diziden ayrılması oldukça makul sebeplere dayanıyor.

Sen Çal Kapımı Selin Neden Ayrıldı?

Sen Çal Kapımı dizisinde Selin ayrılığı çok dikkat çekmişti. Başarılı ve güzel oyuncunun dizide sergilediği performans o kadar iyiydi ki kötü karakteri canlandırarak izleyicilerin gerçekmişcesine izlemesini sağladı. Bu kadar başarılı ve dizide yer edinmiş bir ismin ani ayrılığı elbette dikkat çekti. Ancak kısa süre önce babasını kaybetmesi ve yaşadığı bazı sorunlar neticesinde diziye eskisi kadar odaklanamadı. Kendisine daha önce ayrılıp ayrılmayacağı sorulurken diziye devam etmeyi planladığını söylemişti. Ancak bir süre sonra kararını değiştirdi ve diziden ayrılacağı kesinleşti.

Bige Önal Sen Çal Kapımı Dizisine Veda Etti

Bige Önal'ın Sen Çal Kapımı dizisinde ettiği veda sonrasında Eda ve Serkan ile çok fazla diyaloğa giren kötü bir karakter daha diziden ayrılmış oldu. Ancak Selin karakterinin yerine başka bir ismin geçmesi de söz konusu. Dizideki varlığı her geçen gün güçlenmiş olan Selin'in bir anda Sen Çal Kapımı'dan ayrılması dizinin senaryosu bakımından etkileyici olmayacaktır. Bu yüzden Bige Önal yerine Selin'i bir başkası canlandırabilir.

Bige Önal'ın Yerine Kim Gelecek?

Bige Önal'ın ayrılığı sonrasında Selin karakterini kimin canlandıracağı araştırılıyor. Ancak Selin karakterini komple diziden kaldırma fikri de mevcut. Selin'in yerine farklı bir karakter ve oyuncunun diziye katılma ihtimali de yüksek. Ayrıca kötü karakter yerine bambaşka bir rol ile diziye renkli isimler katılabilir. Bu konuda yapımcı ve senarist nasıl bir karar alır bilmiyoruz. Yine de yakın zamanda ortaya çıkacak bir olay sonucunda izleyiciler de dahil olmak üzere herkes bu sorunun cevabını öğrenecek.